Nagy Feró a pénzügyeiről tett bejelentést: Vége a bulinak és koccintunk a polgármesterrel

Nagy Feró a stafétabot átadásáról beszél.

2024. március 26., 08:42

Szerző:

Nagy Feró elárulta, hogy ki a menedzsere: a fia, Botond. Ahogy a Kossuth-díjas rockénekes közeledik a 80-hoz, azt mondja, még kevésbé van kedve-energiája a fellépések praktikus részleteivel foglalkozni, így azokat átadta a gyermeke kezébe.

„A nagyobbik fiam, Botond a zenekar és az én menedzserem is. A feleségem, Ági pedig az itthoni pénzügyi helyzetet tartja rendben. Régen én csináltam a zenekar ügyeit, de ma már semmi dolgom. Vége a bulinak és koccintunk a polgármesterrel”

– nyilatkozta a Brüsszelt fenyegető énekes a Ripost című kiadványnak. A nemzet csótánya a következőképpen áradozik arról, hogy a fia mennyire jól végzi a munkáját:

„úgy beletanult, hogy iszonyú kényelmes dolgom van. Bárhová megyünk, nem kell semmivel sem foglalkoznom, csak a zenekar művészeti részével. Nélkülem is megy a világ, kifejezetten élvezem, hogy ennyi segítségem van.”

Emlékezetes, hogy 2023 szilveszteréig Nagy Feró másik fia, Nagy Hunor Attila volt a Beatrice dobosa, de az új év kezdetén a zenész bejelentette, hogy továbbáll apja együtteséből. Ugyanezt tette a Beatrice gitárosa, Kékkői Zalán is.

A távozásról Nagy Hunor Attila azt nyilatkozta a Story.hu-nak, hogy nincs konfliktus a döntése hátterében, de azért többek között ezt is mondta:

„éreztem magamon, hogy kicsit szűk a tér, és más irányba szeretnék menni, mint a zenekar. Ha egy csoportban mindenki egy irányba szeretne menni, csak én nem, akkor felmerül a kérdés, hogy ki van az autópálya rossz oldalán.”

Nagy Hunor Attila arra is utalt ekkor, hogy édesapjával megsiratták a szétválás pillanatait.

Nagy Feró ezzel szemben a Blikknek nyilatkozott ugyanerről, és ő a következőket mondta:

„én ezt már 1-2 hónappal ezelőtt is sejtettem. A fiam változást akart és ilyen értelemben kirepült a »családi fészekből«. Vártam nála az a pillanatot, amikor már nem akar az apja szárnyai alatt dolgozni.”

Sőt, többek között a következőket is hozzátette a jobboldali rockzenész:

„nem mondom, hogy a lelkem ebben nem sérült, de közben büszke is vagyok rá. Nem mondta a búcsú okát, én pedig nem vagyok olyan típus, aki erre rákérdez.”

Nagy Feró a friss nyilatkozatban azt említi, hogy a neje tartja rendben az otthoni pénzügyeket. A zenész felesége a múlt héten a hot! magazin című kiadványnak nyilatkozott, még többet árulva el a kapcsolatukról:

„egyet kell megjegyeznie mindenkinek: ha hazajön a férj, egy jó feleségnek akkor is szeretnie kell, ha nem éppen rózsaillatú. Szerelmes, nem? Akkor ezt is szeretnie kell. Hiába nehéz egy rockerrel, hiszen határozott egyéniség, megy a feje után, de akkor is a férjem, akit mindennél jobban szeretek.”

(Kiemelt kép: Dimény András/168.hu)