Ők lesznek a Nyerő Páros idei évadában? Meghökkentő lista szivárgott ki

Az biztos, hogy idén is lesz Nyerő Páros, és most már arról is vannak pletykák, hogy ki fognak benne vetélkedni. Van néhány jókora meglepetés!

2024. április 17., 10:13

Szerző:

Minden évben nyáron forgatja az RTL a Nyerő Páros című realityt, és a sztárvetélkedő aztán az ősszel kerül adásba. Emlékezetes, hogy a tavalyi győztes pár Curtis és Barnai Judit kettőse lett, ami hozzájárult, hogy a rapper úgy érezte, hogy azt RTL alapembere lett. Most viszont érkezik ellenlábasa, Majka a csatornához, és legfrissebb nyilatkozata szerint veszélyben érzi kitüntetett pozícióját.

Az utóbbi időben a magyar sztárpletykák egyik fő forrásává a Reddit nevű közösségi oldal vált, és pontosan erre az oldalra hivatkozva írja a Promotions.hu, hogy valaki kiszivárogtatta a Nyerő Páros 2024-es szereplőinek listáját. A pletyka szerint a következő hírességeket láthatjuk majd az ősszel a képernyőn, és igen, ott van a névsorban Majka és Majoros Hajnalka is, akik ezek szerint magukra hagynák két kisfiukat a pár hetes forgatás idejére.

Íme a lista:

  1. Majka és Majoros Hajnalka
  2. Opitz Barbi és Serleg Albert
  3. Schobert Lara és Szekszárdi Tomi
  4. Metzker Viki és BSW Gaben
  5. Lukovics Tamara és Bihari Ádám
  6. Herceg és Herceg-Pál Bianka
  7. Hajdú Péter és Láng Eszter
  8. Visváder Tamás és Palácsik Lilla
  9. Fekete Dávid és Réka

Ha ez valóban igaznak bizonyul, akkor hatalmas szenzációkat szállít majd az RTL, hiszen például Opitz Barbara és Serleg Albert kapcsolatából hatalmas botrány lett tavaly. Meglepő, hogy feltűnik a névsorban két kormányközeli pár is: Visváder Tamás és Palácsik Lilla, akik eddig elsősorban TV2-es produkciókban szerepeltek, valamint a kormánypropagandában egyre nagyobb szerepet vállaló Hajdú Péter, aki mostani párjával, Láng Eszterrel még sosem szerepelt így együtt a kamerák előtt ilyen típusú műsorban. A börtönből kiengedett, de továbbra is büntetőeljárás alatt álló Fekete Dávid szereplése szintén nagy szenzáció lenne, hiszen az énekes először szerepelne hasonló műsorban, amióta büntetőügye miatt újra országos figyelem terelődött a személyére.

Fontos azonban szem előtt tartani, hogy az ilyen szivárogtatások nem mindig pontosak. Egy hónappal ezelőtt például az Ázsia Expressz szereplőinek listáját tették közzé ismeretlenek idő előtt, és abból a névsorból négy páros helytelennek bizonyult.

Tavaly a Nyerő Páros valódi szereplőinek listáját csak augusztus legvégén tették közzé, így minden jel arra mutat, hogy idén is még bő 4 hónapot kell várnunk arra, hogy megtudjuk, tényleg láthatjuk-e ezeket a párosokat az RTL vetélkedőjében. A Nyerő Páros forgatása mindig egy vidéki villában szokott folyni a legnagyobb titokban, elvileg a közönség a felvételek készültének ideje alatt még nem tudhatja, hogy kik tárulkoznak majd ki a hónapokkal később adásba kerülő játékban.

(Kiemelt kép: a Nyerő Páros Instagramja)