Íme az Ázsia Expressz idei szereplői, kiderült, helyesek voltak-e a pletykák

Már hétfőn felkerült a netre egy névsor az Ázsia Expressz lehetséges szereplőiről, hát íme a TV2 bejelentése a valódi szereplőkről.

2024. március 21., 10:21

Szerző:

Hétfőn kezdett terjedni a pletyka, hogy az Ázsia Expressz idén következő, ötödik évadában szerepel majd Kamarás Norbert és a testvére, T. Danny és Spacc, Jákob Zoltán, Aleska és Béres Anett, Somhegyi Krisztián és párja, Monoki Lehel és Sebők Vilmos, Krausz Gábor és Mikes Anna, Cserpes Laura és édesapja, illetve Stohl András és Tilla. Közülük Krauszékat már óva is intette egy közeli jóbarát a szerepléstől egy névtelen nyilatkozaton keresztül.

Ázsia Expressz – itt a valódi szereplőlista

Nos, nem jött be Kamarás Norbert, aki nem hagyja el az RTL-t egyelőre ezek szerint, és Jákob Zoltán sincs ott a nevek között, úgy látszik, ő is inkább a YouTube-on folytatja a szereplést a saját csatornáján. Nincsenek ott a valódi névsorban T. Dannyék és Monoki Lehelék sem. Ehelyett ott van:

  • Till Attila és Stohl András;
  • Mikes Anna és Krausz Gábor;
  • Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István;
  • Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv;
  • Sáfrány Emese és Béres Anett;
  • Jolly és Szuperák Barbara;
  • Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián;
  • Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

Érdekes megfigyelni, hogy Laky Zsuzsi hogy ráerősített a TV2-es realityszereplésekre: tavaly a Farm VIP-ban volt benne. Jolly és Szuperák Barbara szintén megjárták a gazdálkodós valóságshow-t, de ők kettő évaddal korábban, 2021-ben szerepeltek a Farm VIP-ban.

Sáfrány Emese sem most először szerepel TV2-es reality-vetélkedőben: 2019-ben az Exatlonban versenyzett. Igaz, tavaly az RTL-en láthattuk: a Sztárboxban verekedett. Mikes Anna és Krausz Gábor pedig egyenesen egy TV2-es reality-vetélkedőben jöttek össze, a tavalyi Dancing with the Starsban. Sáfrány Emese és Béres Anett először szerepelnek együtt ilyen műsorban a botrányos teaszeánsz óta, Till Attila és Stohl András pedig bár nagyon régóta folyamatosan képernyőn vannak a TV2-n, eddig csak vezették az ilyen műsorokat, sosem játszottak bennük.

A párokról készült egyes bemutatkozó vidókat itt találja.

Az ötödik évad újdonsága

Érdekesség egyébként, hogy az előző évad hasonló bejelentése pontosan egy évvel ezelőtt, 2023. március 21-én volt. Az az évad a műsor címe ellenére dél-Amerikában játszódott, de ez az évad most visszatér Ázsiába: a helyszín Fülöp-szigetek és Tajvan lesz. Tekintettel arra, hogy ez nem egy élő műsor, hiszen maga a vetélkedő most lesz, de a felvételek majd csak ősszel kerülnek adásba, a formátum nem teszi lehetővé, hogy a győztest a nézők válasszák ki.

De azért most a TV2 kitalálta, hogyan szólhatnak bele a nézők egy picit a műsorfolyamba már most. A TV2 Play nevű oldalon vasárnap éjfélig adhatják le a nézők a szavazatukat arra, melyik párosnak szurkolnak. Ezen szavazás eredményén az múlik, hogy kinek indul majd nehezebben a verseny, és kinek könnyebben. De persze hogy ki győzött az eheti szavazáson, azt majd csak az ősszel látjuk meg a képernyőn. Ha viszont az alábbi szavazógépünkben szavaz, akkor azonnal meglátja majd az eredményt, kattintson, kíváncsiak vagyunk a véleményére!

(Kiemelt kép: az Ázsia Expressz Instagramja)