Jákob Zoltán egy svájci magánklinikáról jelentkezett be – két dolog miatt feküdt be

Jákob Zoltán élete még hosszabb, a pénztárcája pedig még vastagabb lesz!

2024. február 19., 09:58

Szerző:

Egy újabb tétel a „Dolgok, amiket Jákob Zoltán megcsinált, de ön sosem fog” című listán:

  • pár nap egy svájci magánklinikán egy élethosszabbító programon.

De persze Jákob Zoltán nemcsak még tovább szeretne élni, hanem még többet is szeretne keresni, úgyhogy svájci látogatása egyben egy új üzleti lehetőség feltérképezése is.

Mindez az alábbi TikTok-videóból derül ki, amihez A nagy Ő című műsorból ismert milliárdos a következő bevezetőt fűzi:

„élethosszabbító programra és tanulmányútra jöttünk Svájcba. Visszük haza a tudást.”

Jákob Zoltán, vagy becenevén Zoli a következőket magyarázza a programról készült videóban:

„élethosszabbító programra jöttem Svájcba, az ebben leghíresebb intézménybe, a La Prairie klinikára. A súlyomból fogok veszíteni, revitalizálni fognak és méregteleníteni. Kapok majd egy étrendet, táplálékkiegészítőket, beállítanak egy sportaktivitást. Egy tanulmányút is nekem, mert nemsokára indulok egy táplálékkiegészítő márkával, amiben több szakértő segít nekem és most itt vannak velem. Az a célom, hogy megtanuljam azokat a dolgokat, amik a tudomány mai állása szerint a legfejlettebbek.”

Április közepén tervezi itthon piacra dobni Jákob Zoltán a most elsajátítottak alapján készült terméket. A videó feliratában a klinika neve eggyel több R betűt tartalmaz, mint a valóságban, de ez ne tévesszen meg senkit – a hely nevét Jákob Zoltánnak ugyan nem sikerült helyesen leírnia, de a táplálékkiegészítő biztos nagyon hatásos lesz majd!

Jákob Zoltán nemrég azzal került bele a hírekbe, hogy meg akar venni egy privát szigetet, mert annyira tetszik neki a Maldív-szigetek világa. Nos erre reflektálva vasárnap este még a következőket tette hozzá a svájci utazásáról:

„valaki azt kommentelte nekem tegnap itt Svájcban, hogy neki jobban tetszik, mint a maldívos utam. Bizonyos szempontból egyet tudok érteni vele: páratlan az itteni látvány és nyugalom.”

Tekintse meg ön is, hogyan élvezi Jákob Zoltán a svájci látványt és nyugalmat! (Kovács Kokó István is ezt a látványt és nyugalmat élvezte egyébként néhány évig.)

Az emlékezetes, maldívos interjúban a milliárdos egyébként a következőket mondta januárban az nlc.hu-nak:

„gondolkodtam már rajta, hogy veszek magamnak itt egy szigetet. A Maldív-szigetek ugyanis rengeteg kis szigetből áll, és vannak olyan kis helyek, amelyeknek még nincs tulajdonosa. Azok a helyek tetszenek a legjobban, ahol van egy kis zöld terület és egy kis világoskék rész, ahol sekély a víz, és ezt fel lehetne töltetni homokkal. Így még nagyobb lenne a sziget nagysága. Nem új keletű dolog a sekély területek feltöltése, Dubajban például ugyanezzel a módszerrel csinálták meg a Pálma-szigeteket is.”

(Kiemelt kép: Jákob Zoltán Instagramja)