Görög Zita bevallotta, hogy egyszer volt Dubajban, de olyan történt vele, hogy pánikrohamot kapott

Görög Zita először beszélt erről az élményéről.

2023. november 8., 09:50

Szerző:

Újabban celebinterjúkat is csinál a Telex, és most Görög Zita volt az interjúalany, aki több témát is érint a beszélgetésben, amikről korábban sosem nyilatkozott. Ezek közé tartozik többek között édesapja alkoholbetegsége – a modell-műsorvezető elmondja, hogy évtizedek óta próbál segíteni, hogy édesapja le tudjon szokni, de eddig nem járt sikerrel, mivel ha a betegnek nincs betegségtudata, akkor nagyon nehéz neki segíteni. Édesapja többször is járt elvonón, de sosem tudtak neki segíteni. Görög Zita hozzáteszi, hogy ha az egyik szülő alkoholbeteg, akkor a másik szülő számára a legjobb döntés, ha elviszi a gyereket ettől a szülőtől.

Görög Zita arról is beszél, hogy élete első modellügynöksége nem volt egy jó ügynökség: prostitúcióval is foglalkoztak. Pár napra bezárták Párizsban egy lakásba, de nagy szerencsével mégis megúszta, hogy szexuális munkát kellett végeznie. Mint mondja, bement a lakásba egy férfi, aki van Lionel Richie volt, vagy csak nagyon hasonlított rá, és őt megkérte, hogy segítsen, és a férfi adott neki pénzt hazaútra és kiengedte a lakásból.

Görög Zita végül talált magának egy jó magyar ügynökséget, velük tudott karriert csinálni. A divatvilág és a prostitúció kapcsolatáról a következőket mondja:

„azt gondolom, sokkal közelebb vannak a szépségversenyek a prostitúcióhoz, mint a high fashion. De vannak olyan ügynökségek, akik azt mondják, hogy ők modelleket keresnek, ezt a bujtatott szörnyűséget viszont nem szeretem. Nekem a csendes prostikkal semmi bajom nincsen. Akinek ez a választott életútja, ezért felrak egy hirdetést, vagy szájról szájra terjed a híre, és ebből él meg – ezzel nekem nincsen bajon. Azzal van bajom, amikor ezek a prostituáltak elkezdenek celebeskedni, beülnek a reggeli műsorba, a neve alá pedig az van kiírva, hogy »modell«. Azzal ugyanis engem degradál. Ezekkel a lányokkal nem vagyok kibékülve. Elhitetni egy fél országgal azt, hogy ők modellek, amikor ők ránézésre sem azok, ez egy nagyon szemét dolog.”

Görög Zita azt mondja, van néhány olyan nő hazai celebvilágban, akikre igaz a fenti leírás, de az influenszerek között szintén. Őt nagyon zavarta, amikor annak idején a Velvet kommentelői először meggyanúsították azzal, hogy dubajozott.

Mindennek ellenére Görög Zita is megjárta Dubajt, de nem végzett szexmunkát, onnan, mint Párizsból szintén el tudott menni anélkül, hogy ilyesmire kényszerítették volna. A következőket meséli:

„kimentem, 3 napig voltam kint, de csak azért, mert a Malévnak csak 3 naponta volt járata. [...] Kinyitjuk a bőröndöt, és az egyik lánynak volt egy óriási fekália a ruháin. Mert szerintem a repülőtéri munkás már pontosan tudta, hogy minket hova fognak vinni, és mi ezt nem tudtuk. Utána megjelent egy szőke csaj, magyarul beszélt, pont úgy nézett ki, ahogy általában a pornófilmekben kinéznek ezek a lányok, majd azt mondta, kapjuk össze magunkat, mert visznek vacsorázni. [...] Egy hatalmas nagy kertbe vittek minket, kb. vizet köpő delfinek voltak, amit el tudsz képzelni aranyból, undorító volt az egész. És ami a legdöbbenetesebb volt, hogy a Valami Amerika egy akkora óriáskivetítőn ment, mint ez a stúdió. Tehát akkor hány magyar lány lehetett ott? Hogy ez a film várt? És ez fogadott? Én akkor ott kaptam egy pánikrohamot, elkezdtem sírni-üvölteni, hogy engem vigyenek ki, mert közben megpillantottam a naplementében bikiniben mászkáló lányokat, ahogy valamit gyűjtögetnek, de a könnyeimtől már alig láttam, hogy mit. Tojásokat vittek vissza a homokból, és ha nem törték össze, akkor kaptak pénzt a bugyijukba. Nagyon kemény.”

Görög Zitának végül azt mondták, hogy egy autószimulátoros játékban ha meg tud verni egy férfit, akkor engedik haza. Beült, mert annyira haza akart menni, ekkor visszavitték a szállodába, és többet onnan nem ment ki, csak a budapesti géphez. A megalázó helyzetbe végül belement Ajánljuk a teljes interjút, alább lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: YouTube/Telex)