Diéta: Falusi Mariann egyvalamit hagyott el az étrendjéből és pár hét alatt 13 kilót fogyott

Falusi Mariann azt mondja, több száz kilótól szabadult már meg korábban, de eddig mindig visszakúsztak rá a kilók.

2024. január 31., 10:51

Szerző:

Falusi Mariann látható a Nők Lapja ma megjelent számának címlapján. Ha meg szeretné vásárolni, a következő borítót keresse az újságosnál!

Falusi Mariann többek között arról beszél az interjúban, hogy:

„életemben már több száz kilótól szabadultam meg, de mindig visszakúsztak rám.”

Így azt mondta, hogy nagy elhatározást tett: elhagyta a szénhidrátot az étrendjéből. Úgy tűnik, ennek most meglett a hatása, mert pár hónap alatt 13 kilót sikerült leadnia. Falusi Mariann bevallja, hogy a diéta mellé az életmódját is meg kellett változtatnia, mert korábban nagyon rendszertelenül élt, ezért nem tudott megfelelően odafigyelni önmagára.

Falusi Mariann tavaly vesztette el legjobb barátját, akivel az egész életét és karrierjét végigélte, végigdolgozta: Lang Györgyit. Természetesen ő is szóba kerül az interjúban, immár több, mint nyolc hónappal az énekes-színésznő halála után:

„azóta sem tudok olyan mélyen, őszintén beszélgetni senkivel. Györgyivel úgy lehetett dumálni meg röhögni, olyan lazán, szívből, hogy attól minden más megvilágításba került. Nagyon tiszteltem, amiért ilyen hihetetlen lelkierővel élte az életét. Fiatal kora óta tudta, hogy szklerózis multiplexe van, és az egész Pa-Dö-Dő-korszakot így nyomta végig! Ha néha magam alá csúsztam – mert kivel nem esik meg –, arra gondoltam, mi az én nyomorom ahhoz képest, amin ő megy keresztül, és egyből összeszedtem magam. Nehogy azt gondold, hogy Györgyi rászorult a segítségre! Persze, fizikailag igen, mert miután kerekesszékbe került, be kellett neki vásárolni, meg ilyesmi, de lelkileg az utolsó pillanatig ő támasztott minket. Az egész csapatot. Nem volt hajlandó a betegségével foglalkozni, folyton azon törte a fejét, mit lehetne még csinálni...”

Az interjú egyik legszívbemarkolóbb részlete az, amikor Falusi Mariann arról beszél, hogyan hunyt el Lang Györgyi:

„büszke vagyok rá, hogy végig otthon volt. Természetesen zajlott az egész, görcsök nélkül, úgy, ahogy éltünk. Két barátunk éppen a ház előtt kertészkedett, mi, többiek pedig a lakásban nyüzsögtünk… Eddig nem beszéltem erről a sajtóban, mert magánügy. Györgyi biztos most is röhög rajtam a túlvilágon, hogy egyáltalán minek… A múltkor részt vettem egy reinkarnációs hipnózison, s a terapeuta a végén megkérdezte, szeretném-e látni a halálomat. Mondtam, hogy nem. Tudom, milyen lesz, láttam Györgyiét.”

Kulka János korábban nyilatkozott arról, hogy ő is ott volt ezek között a barátok között, mint mondja, az utolsó percig Lang Györgyi mellett volt.

(Kiemelt kép: Falusi Mariann Instagramja)