Jákob Zoltán meglepte-átverte Virágot A nagy Ő-ből, de aztán magyarázkodnia kellett

Jákob Zoltán szereti az ilyen tréfákat, de ezt most nem mindenki találta viccesnek.

2024. január 18., 10:35

Szerző:

Jákob Zoltán korábban egy olyan videót posztolt, amiben az exét és exének új párját tréfálja meg – gyermekeinek anyja vette is a lapot és hasonló szívatással vágott vissza.

Nos, a műkörmös cégéről és társkeresős szerepléséről ismert milliárdos most megint vicces kedvében volt. A nagy Ő óta nem találkozott ugyanis Virággal, a TV2 realityjének egyik versenyzőjével, aki az adásban az ő kegyeiért vetélkedett, de végül nem nyert. (Nem mintha a győztes összejött volna Jákob Zoltánnal, szóval különösebb nyereményről az ő esetében sem beszélhetünk.)

„Kissé meglepem Virágot, akit A nagy Ő nem láttam. Megtudtam, hogy a szempillaoktatónkhoz jön kezelésre”

– vezeti fel Jákob Zoltán az alábbi videóban látható tréfát. Virág éppen becsukott szemmel várja, hogy folytatódjon a kezelés, amikor a milliárdos cégtulajdonos belopakodik a szobába, a fent említett oktató pedig átadja neki az eszközöket.

„Na milyen?”

– szólal meg az oktató helyett hirtelen Jákob Zoltán hangja, amin Virág megijed, aztán meglepődik, aztán pedig megörül a látogatásnak. Alább található a teljes felvétel.

A fenti videót látva az egyik kommentelő megvádolta Jákob Zoltánt, hogy szerinte ez egy bujtatott reklámja a Crystal Nailsnek. Erre a milliárdos a következőket válaszolja egy hozzászólásban:

„eszembe sem jutott semmit reklámozni. Akkor úgy vágtam volna a videót. Furcsa, hogy ez neked jut eszembe és nem nekem.”

(Kiemelt kép: Jákob Zoltán Instagramja)