Jákob Zoltán milliárdosnak egy exe is feltűnt a Nagy Ő-ben, összeverekedtek a vetélytársnők – videó

Jákob Zoltán milliárdos feszengve nevetgélt a bizarr jelenet közepén.

2023. október 10., 09:03

Szerző:

Sok-sok hónapnyi promó után hétfő este végre elindult A nagy Ő a TV2-n, a címszerepben ezúttal Jákob Zoltán milliárdossal. 2023-ban ő az az agglegény, aki a realityben keresi a párját: az első rész bemutatta, hogyan költöztek be a szerelemkastélyába a kegyeiért küzdő vetélytársnők.

Nos, már a beköltözéskor is volt egy meglepetés: a jelentkezők között ott van ugyanis Varga Vivien 24 éves ügyintéző, aki pár évvel ezelőtt már kavart egyszer Jákob Zoltánnal. A férfi azonnal fel is ismerte, alább lehet megnézni a jelenetet.

Az első rész egy enyhe fokban kreáltnak tűnő verekedést is tartalmazott, amit mindenképpen ajánlunk a bizarr realityjelenetek kedvelőinek. Varga Vivien ebben szerencséjére nem vett részt, helyette Nati volt az, aki zokon vette, hogy a virágokba öltözött Virág félbeszakította egy magánbeszélgetését Jákob Zoltánnal.

Virág a kezébe vette a milliárdos kezét, hogy elvigye őt magától, erre Nati ellökte őt. Virág a következőképpen írja le, illetve véleményezi a jelenetet:

„én nem tudom, Nati ezt hogy gondolta, hogy így nekem jön meg lökdösődik, dehát kellenek alsóbbrendű szolgálók is a kastélyban, mert az úrnő, a királynő, az én leszek.”

Már önmagában azért is érdemes megnézni az alábbi videót, ahogyan Jákob Zoltán kínjában göcögve nevetgél és „hú-hú-hú-hú-hú” felkiáltásokban tör ki.

Az adásban feltűnt Rubint Réka is, ő egy barátnőjét, Kádár Enikőt vitte be a műsorba, de természetesen ő maga nem maradt.

(Kiemelt kép: TV2/A nagy Ő)