Hoppon maradt A nagy Ő győztese: videón Jákob Zoltán bejelentése

Jákob Zoltán milliárdos a nyáron kiválasztotta kedvesét A nagy Ő című műsorban, mostanra viszont...

2023. november 29., 08:21

Szerző:

Jákob Zoltán főszereplésével készült el a nyáron A nagy Ő című társkeresős reality új évada. A műsorban a milliárdos a jelentkezők közül végül Bettit választotta úgymond kastélya úrnőjévé, de ők ketten egészen addig nem találkozhattak ezután, amíg a reality utolsó része adásba nem került november elején, hiszen ha a közben eltelt jó három hónap során együtt mutatkoznak, akkor az lelövi a poént a nézők számára.

Nos, Hajnal Bettina türelmesen várt, amíg sor kerülhet az első igazi randijára a milliárdossal, sikeresen fogyózott is idő közben, az álom azonban nem tartott sokáig: máris szakítottak Jákob Zoltánnal.

Ezt a műkörmös üzletember a Blikk című lap hasábjain (vagyis honlapján) jelentette be, majd egy videót is publikált róla a közösségi médiában.

„Sokat beszélgettünk arról, kinek mi az elképzelése a jövőről, illetve mit vár el egy kapcsolattól. Ezek a nézeteink nem egyeztek, s bár próbáltuk megtalálni a közös hangot, nem sikerült. Megvitattuk egymás problémáit, és nem sikerült megoldanunk ezeket. Nagyon másképp éljük az életünket”

– többek között ezzel magyarázza Jákob Zoltán, hogy miért került sor a szakításra, vagy talán pontosabb úgy fogalmazni, hogy miért nem alakult ki kapcsolat kettejük között Hajnal Bettinával.

A milliárdos azt is hozzáteszi, hogy az sem volt túl szimpatikus a számára, hogy a választottja hogyan viselkedett a vetélytársnőivel a kamerák előtt a Nagy Ő háta mögött. A versenyzőknek ezeket a megnyilvánulásait Jákob Zoltán maga is csak az adásból látta meg most az ősszel.

„Voltak olyan, nem túl pozitív dolgok is, amiket a műsorban láttam róla, és csak akkor derültek ki számomra. Emiatt felmerültek kérdések bennem, és ezeket próbáltuk átbeszélni. Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy mellette döntöttem akkor”

– vallja be Jákob Zoltán, aki közben elment vakációzni Mauritiusra.

Az alábbi videó már az egzotikus nyaralóhelyen készült, itt jelenti be a milliárdos a követőinek, hogy újra szingli és válaszol jónéhány további kérdésre.

(Kiemelt kép: Jákob Zoltán Instagramja)