Jákob Zoltán elmondta, mit kért tőle a lánya: Nem állítom, hogy csupa jó gondolat szaladt át az agyamon

Jákob Zoltán elárulta, mit szeretett volna a lánya, és hogy végül mi lett az ötletből.

2024. február 6., 11:01

Szerző:

Jákob Zoltán két kamaszlány édesapja, és egyiküknek nagy kérése volt a milliárdos apukához a Bors című kiadvány friss cikke szerint. Magyarország egyik leggazdagabb embere egy több, mint egymilliárd forint értékű ingatlanban él, és a tizenhét éves lánya azt kérte tőle, hadd hívja át a barátait egy házibulira.

„Semmi okom nincs arra, hogy ezt a bizalmat ne adjam meg neki. Azt nem állítom, hogy csupa jó gondolat szaladt át az agyamon, amikor elém állt a házibuli ötletével, de gondolkodás nélkül igent mondtam”

– többek között ez áll Jákob Zoltán nyilatkozatában.

Hozzáteszi, ő maga is volt kamasz és nincsenek irreális elvárásai a lányaival kapcsolatban, ebben a korban egy kis bulizás már belefér. Mindenesetre a nyilatkozatából kiderül, hogy a házibuli már meg is volt Jákobék rezindenciáján, és minden a legnagyobb rendben zajlott:

„van otthon pár menőbb pia, de azok érintetlenek maradtak, vagyis a lányom remek házigazda volt és a társaság is jól »vizsgázott«”.

Miután a lányok jelesre vizsgáztak bulitartásból, lehet, hogy a jövőben az összejövetelekre egy egzotikusabb helyen is sor kerülhet majd, mondjuk a Maldív-szigeteken. Jákob Zoltán ugyanis azért került be a hírekbe a legutóbb, mert azt nyilatkozta, hogy azon gondolkozik, hogy vesz egy saját szigetet, ami természetesen szintén nem lenne utolsó partihelyszínnek (bár mondjuk csak úgy szombat éjszaka pár órára átugrani kicsit körülményes).

„Gondolkodtam már rajta, hogy veszek magamnak itt egy szigetet. A Maldív-szigetek ugyanis rengeteg kis szigetből áll, és vannak olyan kis helyek, amelyeknek még nincs tulajdonosa. Azok a helyek tetszenek a legjobban, ahol van egy kis zöld terület és egy kis világoskék rész, ahol sekély a víz, és ezt fel lehetne töltetni homokkal. Így még nagyobb lenne a sziget nagysága. Nem új keletű dolog a sekély területek feltöltése, Dubajban például ugyanezzel a módszerrel csinálták meg a Pálma-szigeteket is”

– elmélkedik Jákob Zoltán az nlc.hu-nak nemrég adott interjújában.

És hogy miért pont itt? A milliárdos a következőket mondja:

„Imádom a Maldív-szigeteket. Annyira nyugodt ott minden, a legszebbek a színek és ráadásul mindig nyár van. Nagyon vártam már, hogy kipróbáljam a helyi éttermeket is. Jártunk egy víz alatti, és egy, a fák lombkoronájában felépített étteremben is. Mindkettő nagyon izgalmas volt. Amikor a fák tetején voltunk, tisztára úgy éreztem magam, mintha én lennék Tarzan.”

Jákob Zoltán közben folytatja egyébként Szépségguru című átalakítós online műsorát, ebből egy részletet tartalmaz az alábbi poszt.

(Kiemelt kép: Jákob Zoltán Instagramja)