Jakupcsek Gabriella vallomása: rossz vége lett a tisztítókúrájának, kórházba is került

Azóta jobban odafigyel, mibe vág bele.

2022. április 28., 08:30

Szerző:

Jakupcsek Gabriella fogyókúrázni nem szokott, de a tisztítókúrákra minden évben sort kerít legalább két alkalommal. A népszerű műsorvezetőnek csodás alakja van, pedig kevesebbet is sportol mint korábban, de így is a heti 2x2 tornát és a 3-5 kilométeres gyaloglást megcsinálja.

A tévés, ha tisztítókúráról van szó, akkor kandida-vagy léböjtkúrára esküszik. Egy alkalommal a léböjtkúrájának azonban rossz vége lett, végül kórházba is került, így azóta sokkal jobban odafigyel magára, nehogy baj legyen belőle.

„Hiszek benne, hogy időnként muszáj méregteleníteni, mert szebb lesz a bőr, meg egyszerűen könnyebben létezünk utána. De ebben is mindig körültekintően kell eljárni, mert én is csináltam már butaságot. Egy léböjtkúra kellős közepén elmentem lovagolni, leestem a lóról, és kórház lett a vége”

- mesélte a műsorvezető a BEST magazinnak, amit az nlc.hu szúrt ki. 

A tévés azt is elárulta, hogy egyáltalán nem fél az öregedéstől és 59 évesen is meg van elégedve saját magával és a testével. Hozzátetette, hogy szeretne még nagyon sokáig minőségben élni, valamint azt is elmondta, mi a legnagyobb félelme. 

„Nem szeretnék méltatlan helyzetbe kerülni öregkoromban, és betegség, halál tudatával létezni, kiszolgáltatottá válni. Ez a legnagyobb félelmem”

- mondta Jakupcsek Gabriella.

Még több Jakupcsek Gabriella

Máté Gábor elárulta, mit érez azzal kapcsolatban, hogy megcsalta Jakupcsek Gabriellát

Jakupcsek Gabriellának most a ruhája miatt szóltak be, helyrerakta a kellemetlenkedőt

Jakupcsek Gabriella milliókat nyert – íme, mire költi

(Kiemelt kép: dfp.hu)