Máté Gábor elárulta, mit érez azzal kapcsolatban, hogy megcsalta Jakupcsek Gabriellát

Máté Gábor szerint örökre szégyenfolt marad az életében. 

2022. április 4., 07:13

Szerző:

Máté Gábor őszintén beszélt arról, amikor elhagyta első feleségét, Jakupcsek Gabriellát a kolléganője, Albert Györgyi miatt. A Kossuth- és Jászai Mari díjas színész az RTL Klubon futó Sorok között Lutter Imrével című műsorban azt mondta, hogy ez egy szégyenvolt az életében, amire nem büszke.

„Nem akarom a szakmára fogni, mert nem csak a színészek válnak el... Nagyon sok emberi gyarlóság övezte az életemet és így alakult. Ez egy szégyenfoltja az életemnek, erre nem vagyok büszke”

- mondta, majd az okokra is kitért. 

„Mindenféle hatások érik az embert, néha egy rövidebb szoknya is elég. Tavasszal az ember máshogy van ugye, mint télen” 

- folytatta a színész, akinek nem csak a szeretője volt Albert Györgyi, de öt évig házasok is voltak.

Jakupcsek Gabriella a mai napig nem beszélt sokat az első házassága kudarcáról, ám néhány évvel ezelőtt annyit bevallott, hogy saját magát is hibásnak tartja, mert ő sokat volt külföldön, míg a volt férje a színházban töltötte minden idejét és ez egy kapcsolatnak sem teszt jót - írja a Blikk.

Albert Györgyi 2008-ban hunyt el, ám halála előtt két évvel megjelent Miért pont ők? – A férfiak fogságában című könyv, amelyben a Máté Gáborral való kapcsolatára is visszaemlékezett. 

Május elsején Gábor felesége egy országos, egész napos autós csillagtúrán vett részt egy másik színésszel. Gábor kihasználta az alkalmat, és átjött hozzám. Igen ám, de amikor délután hazament, otthon találta a nejét. A túrát ugyanis lefújták.. Akkor már régóta recsegett-ropogott a házasságuk. Az igazi baj az én személyemmel volt. A kolléganőmet sértette, hogy Gábor pont velem csalta meg... Később már belenyugodott a megváltoztathatatlanba, de kérte, hogy Gábor továbbra is a lakásuk előtt parkolja le esténként a kocsiját, hogy a szomszédok lássák, minden rendben van”

- írta a könyvében.

Sztárok és a szerelem

Íme, Annoni Zita szerelmi vallomása a férjének

Molnár Anikó Bochkor Gáborról: Sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk

A szakítás után újra együtt Szellő István és Gubík Ági?

(Kiemelt kép: dfp.hu)