Farm VIP: Laky Zsuzsi egy gonosz sertéshez hasonlította Rékasi Károlyt

Eseménydús nap volt a Farm VIP-ban, folytatódik Rékasi Károly küzdelme Szabyesttel és még egy ájulás is volt.

2023. december 6., 14:59

Szerző:

Folytatódik a TV2 tanyasi celebtúlélővetélkedője, a Farm VIP, ahol a legutóbbi adásban tovább mérgesedett a helyzet Rékasi Károly és Szabyest között. A két külön generációba tartozó médiaszemélyiség közül lassan mindketten úgy érzik, hogy a másik viselkedése elfogadhatatlan, bár a kedd esti részből úgy tűnt, Szabyest viselkedését jobbára csak Rékasi Károly nem tudja elfogadni.

A Barátok köztből is ismert színész mindenesetre felháborodott azon, hogy a fiatal énekes hogyan bánt Ripli Zsuzsival, ezért arra kérte csapattársait, közösítsék ki Szabyestet, ezzel is jelezve, hogy a viselkedése nincs rendben. Így fogalmazott:

„azt gondolom, hogy tegnap túl nagyot ütött ez a fiú a Zsuzsin. Ebben a szituációban a Zsuzsi épségben-egységben tartása lenne a jó. Azt kértem tőletek, és mindenki azt csinál amit akar, teljesen természetesen, hogy mérsékeljétek a Szaby megértését, elfogadását. Mert azzal ő azt érzi, hogy ez klassz. Azzal, hogy ő vihogva, röhögve mászkál ott akár a Zsuzsi körül, amikor ő dagaszt, akkor azt érzi, mert a csapat őt elfogadja, hogy ez korrekt és rendben van.”

Itt található a vonatkozó adásrészlet.

Az ötletet a többiek azonban elutasították, és Laky Zsuzsi egyenesen azt mondta, hogy hányingere van már csak az ötlettől is:

„én annyira utálom ezt a fajta szarkeverést, ami itt megy. Nem tudom, hánynék egyet most szívem szerint.”

Az egykori szépségkirálynő hozzátette, hogy ő azt figyelte meg, hogy a farmon a disznók között is mindig van egy felbujtó, aki bántja a többieket. Meglátása szerint az ő csapatukban is van egy ilyen gonoszkodó sertés: természetesen Rékasi Károlyra gondolt.

Laky Zsuzsi ugyan minden bizonnyal csak képletesen mondta, hogy hányingere van, de a játékba a Sztárban sztár leszek!-ből újonnan érkezett Hadas Alfrédnak tényleg fizikai tünetei lettek. Ezeket azonban nem Rékasi Károly okozta, hanem a napsugárzás.

 „Be volt fonva a hajam és folyamatosan éreztem, hogy emelkedik a hőmérséklet. Elkezdtem magamat vízzel locsolni, mert eljutottam egy pontra, hogy egyenesen sem tudtam menni a napszúrás miatt. Szédültem, hányingerem volt, de nem akartam leülni, mert akkor azt éreztem, hogy nem tudok felállni. [...] A játék végén Simon támogatott ki az orvoshoz, aki megvizsgált. De egy ponton elsötétült minden, csak arra emlékszem, hogy az orvosnál ébredtem. Kiderült, hogy miután megvizsgáltak, infúzióra kötöttek. Az orvosok is azt mondták, hogy nagyjából másfél-, két órát voltam kiütve”

– többek között ezekkel a szavakkal mesélte el Hadas Alfréd a Bors című weboldalnak, hogyan kapott napszúrást és ájult el az egyik feladat közben.

És hogy némileg keretes szerkezetet kapjon ez a cikk, kanyarodjunk végül vissza Rékasi Károlyhoz! Amíg Hadas Alfréd napszúrást kapott a feladat közben, addig neki lesérült a lába, szintén orvoshoz kell majd mennie, derül ki a szerdai esti rész beharangozójából.

(Kiemelt kép: TV2/Farm VIP)