Hogyan keresnek a Farm VIP szereplői? Bíró Ica sejtelmes megjegyzést ejtett el

Bíró Ica lett a héten a Farm VIP idei első kiesője, aki mintha egy kulisszatitkot is elárult volna a TV2 realityjéről.

2023. november 26., 06:23

Szerző:

Lement a héten a TV2-n a Farm VIP című gazdálkodós celebreality idei évadának első 5 része, és máris megvan az első kieső: Bíró Ica. A Metal Ladyvel a Bors készített interjút, és a modell-énekesnő-médiaszemélyiség azt mondja, bizonyos dolgok megdöbbentették, amikor a tévében meglátta, mint mondtak róla a többiek a háta mögött.

Úgy tűnik, Bíró Icának elég volt egy hét a játékban ahhoz, hogy szerezzen pár ellenséget.

„Szabyest és Daniella kétszínűségén igazán meglepődtem. Közösségi ember vagyok, akkor érzem jól magam, ha más is. Mindenkivel barátkoztam, mindenki felé nyitott voltam. Mégis az első pillanattól lehetett érezni, hogy az önjelölt »dirigáló« Ripli Zsuzsi szemében szálka lettem. Hatalmas parázs vitáink voltak, mert nem tűrtem a parancsolgatását és az emberi hangon való kommunikáció hiányát. Utált, és próbált megalázni engem! Az ilyen habitusú emberektől az életemben igyekszem távol tartani magam. Tudom, hogy neki köszönhetem, hogy kiestem”

– többek között ez áll Bíró Ica nyilatkozatában a játékostársairól.

A 66 éves médiaszemélyiség annyira rossznak találta a hangulatot a csapatában, hogy nem is nagyon motiválta őt a kiesésről döntő párbajon a visszatérés lehetősége. Ezzel kapcsolatban így fogalmaz:

„a feladat alatt folyamatosan azt kérdeztem magamtól, hogy akarom-e én ezt folytatni, biztosan vissza akarok-e menni a kígyóverembe, az agresszív környezetbe. De nem adtam föl! Végigcsináltam, viszont úgy voltam vele, hogy szerencsére Daniella gyorsabb volt. Az egyik szemem sírt, a másik nevetett. Az élethelyzetem miatt szerettem volna még egy hetet eltölteni ott, de ma már tudom, jobb, hogy így alakult.”

Figyelemre méltó lehet ez az utolsó mondat, hiszen egyértelmű, hogy Bíró Ica az élethelyzete alatt mit ért: a frankhitele miatt elvesztette a házát és jó ideje rendszeresen beszámol meglehetősen rossz anyagi helyzetéről. Érdekes, hogy nem azt mondja, hogy nyerni szeretett volna, hiszen köztudott, hogy a Farm VIP nyertese többmilliós fődíjat kap.

De ehelyett Bíró Ica úgy fogalmaz, hogy legalább egy hétig még szívesen maradt volna, ami akár azt is jelentheti, hogy a realityben szereplő celebek a szereplés hosszának függvényében kapnak kisebb vagy nagyobb gázsit a TV2-től. Természetesen a játékosok díjazása bizalmas természetű, így nem tudhatunk biztosat arról, hogy ki mennyit kap azért, hogy vállalja a versenyt.

Kevésbé titkosak ezek az adatok egyébként az Egyesült Királyságban, ahol nemrég indult egy újabb évad a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből. Az idei évadban szerepel egy közismert szélsőjobboldali politikus is, Nigel Farage, aki rekorddöntő gázsit kapott a hírek szerint a műsort készítő ITV-től: 1,5 millió font (kb. 655 millió forint) üti a markát azért, hogy részt vesz a vetélkedőben, függetlenül annak kimenetelétől.

(Kiemelt kép: Bíró Ica Instagramja)