Bíró Ica durva beszólást kapott egy bikinis fotójára, de indulatos válasszal vágott vissza: Bátran állok elébe, ha kifizeted!

Bíró Ica a válaszával fontos dolgot szögezett le önmagáról.

2023. június 23., 09:14

Szerző:

Bíró Ica a jó idő beköszöntére való tekintettel bikinis fotót posztolt a minap a Facebookra.

Igen,... mostani kerti kép, napozás közben, tegnapelőtt selfiztem

– írja a nemrég nyugdíjas korba lépett modell az alábbi, igencsak attraktív képhez.

Ki gondolta volna, hogy egy ilyen egyszerű posztból is vita lehet? Hát bárki gondolta volna, aki olvasott már kommenteket Facebookon. Természetesen ebbe is volt, aki belekötött, méghozzá a következőkkel:

jó a plasztika.

Erre Bíró Ica a következőket válaszolta feltehetőleg elég feldúltan, mert mérgében telerakta a kommentjét felesleges vesszőkkel, amiket a könnyebb olvashatóság kedvéért eltávolítottunk:

„sajnálom, de soha nem ért hozzám szike, se más beavatkozás!!! Minden bordám is megvan, a mellem is igaziból olyan, amilyen! Valódi vagyok, nem plasztik!!! Amúgy egy műnő könnyen lebukik egy orvosi vizsgálaton! Én bátran állok elébe, ha kifizeted, bár nincs okom bizonygatni azt, hogy igazi vagyok, mi hasznom lenne belőle... Sokan alkalmaznak beavatkozásokat, ami az ő dolguk! Nem vagyok híve, szerintem az csak betegség esetén realitás, de ez mindenki saját ügye! Én maradok természetesség híve! Amúgy meg úgy érzem, nincs is rá szükségem! Mindjárt elkezdek büszke lenni magamra.”

A mellműtétek témája eléggé benne van a levegőben az utóbbi időben, mert Molnár Anikó csináltatott egy nagyobbítást nemrég, amire Zalatnay Sarolta be is szólt saját rossz tapasztalataival, majd Majka felesége, Majoros Hajnalka is posztolt arról, milyen betegséget okozott nála a szilikonimplantátum.

A plasztikavitáról Bíró Ica ezt követően a péntek reggeli Mokkában is beszélt, itt találja az interjút.

(Kiemelt kép: Bíró Ica Instagramja)