Kiderült, hány forint Bíró Ica nyugdíja: olyan kicsi az összeg, hogy segélyt is kap mellé

Bíró Ica azt is elárulta, hogy most milyen állást vállalt egy kis pluszpénz reményében.

2023. június 15., 10:33

Szerző:

Nagyon nehéz időszak van Bíró Ica mögött, és bár remélhetőleg a nehezén túl van, az egykori Metál Lady továbbra sincs könnyű helyzetben. A házával és kilakoltatásával kapcsolatos kálvária még mindig nem zárult le, és a 66 éves médiaszemélyiség több munkahelyen is próbálkozott az utóbbi időben, hogy eltartsa magát.

A Story magazin legfrissebb számának nyilatkozva most azt meséli, szinte minden lehetséges munkát elvállal az utóbbi időben, amióta belebukott a devizahitelébe:

„nekem 300-350 ezer forint volt a felvett hitelre a kamatom, amit egy tollvonással átírtak egymillióra. Ezt már nem tudtam kifizetni. Hogy legyen miből megélnem, igen, elmentem biztonsági őrnek. Dolgoztam amerikai filmek forgatásánál, én biztosítottam a terepet. Hajnal 4-kor keltem, hatra mentem dolgozni, aztán 24 órán át nem volt megállás. Volt, hogy télen, a jéghideg autómban éjszakáztam, mert hazamenni nem tudtam. Másnap folytattam a munkát.”

Jelenlegi munkájáról is beszél: most riportergyakornok egy Buda-környéki televíziónál.

Anyagi helyzetével kapcsolatban egészen őszinte, azt is elmondja, mennyi a nyugdíja:

„időközben nyugdíjas is lettem: 103 ezer forint a nyugdíjam, ami nem túl sok, de nem panaszkodom. Kapok segélyt az önkormányzattól, a rezsiben is segítenek, sőt, télen, miután kandallóban fűtöttem, kaptam tűzifát.”

Bíró Ica emellett fellépéseket is vállal: a Stress együttessel együtt járja a klubokat, amint arról az Instagramján több felvétel is látható.

(Kiemelt kép: Bíró Ica Instagramja)