Kiderült, mennyi Pásztor Erzsi nyugdíja

Pásztor Erzsi az anyagi helyzetéről vallott. 

2022. szeptember 11., 14:34

Szerző:

Pásztor Erzsi imádja a színpadot és a munkáját, de a KATA-s rendszer szigorításától ő is megijedt. A színművész egy pillanatra azon is elgondolkodott, hogy felhagy a színészettel, ugyanis ő is egyéni vállalkozóként dolgozott a színházaknak. A Kossuth-díjas színésznő most őszintén vallott az anyagi helyzetéről.

„Imádom a munkám, de mint minden ember, én is úgy akarok dolgozni, hogy abból hasznom legyen. A KATA mellett ez maximálisan megvolt, de azzal, hogy megszüntették, sokáig én se tudtam, hogyan tovább. Arra is gondoltam, hogy bármennyire is fáj, elbúcsúzom a színpadtól”

- mondta a színésznő a Blikknek.

Pásztor Erzsi szerencsére megnyugodhat, mert a könyvelője talált egy alternatív megoldást a számára. A színésznő elárulta, hogy a megélhetése is veszélybe került volna, ha nem tudott volna többé munkát vállalni a színházakban. Őszintén elmondta, hogy mennyi a nyugdíja. 

„Nem titok, hogy 150 ezer forint a nyugdíjam, ami nem számít rossznak, de próbáljon valaki ebben a gazdasági helyzetben ennyiből megélni. Ahhoz, hogy gond nélkül fenn tudjak mindent tartani, és ki tudjam fizetni a dráguló rezsit, szükségem van a munkából származó bevételemre.Ha nem dolgoznék, nem tudnék megélni”

– nyilatkozta a 86 éves színésznő. 

Sztárok és a pénz

Kiderült, mennyi Havas Henrik nyugdíja

Tóth Gabi felháborodott, hogy mekkora óradíjat kért tőle a bébiszitter

Rogán-Gaál Cecília 18 milliós karkötőben ment piknikezni

(Kiemelt kép: dfp – Kunos Attila)