Bíró Ica elment a Lidlbe állásért: A túlélésem utolsó fázisában vagyok

Bíró Ica azt mondja, sokan belehaltak volna abba, amin ő keresztülment.

2022. május 2., 07:41

Szerző:

Bíró Icát egy Lidlben látta a Bors egyik olvasója, így a lap felkereste az egykori Metál Ladyt, aki hosszú interjút adott mostani helyzetéről: devizahitele miatt mindenét elvesztette.

„N

– erősíti meg a 64 éves médiaszemélyiség, hogy valóban járt az üzletben.

„Egyelőre tájékozódom, és bár nem gondolom, hogy bárkire is tartozna, hogy mit dolgozom, de nincs szégyellnivalóm, ha civil munkát vállalok. Nem vagyok egy nyafogós típus, és a kétkezi munkától sem riadok vissza. Most felmérem a számomra legmegfelelőbb lehetőségeket. A túlélésem utolsó fázisában vagyok és a jövőm biztosítása miatt kénytelen vagyok újra kezdeni sok mindent. Keresem a helyem és az utam, biztonságot nyújtó megélhetést. Május 30-ával elérem a nyugdíjkorhatárt, de egész biztos, hogy abból a pénzből, amit kapni fogok, lehetetlen lenne megélni”

– mondja Bíró Ica, aki május 30-án tölti majd be 65. életévét. Az egykori modell arról is beszél, hogy roppant nehéz időszakon van túl, amint arról a sajtó tudósított is, de Bíró Ica biztos benne, hogy hamarosan újra sikerül egyenesbe hozni az életét. A következőképpen fogalmaz jelenlegi állapotával kapcsolatban az interjú egyik részében:

„most vissza kell integrálódnom az emberek közé, mert három évig remeteként éltem. Úgy érzem magam, mintha egy hosszú, hároméves kómából most ébredtem volna föl. Ebből a mélységből igyekszem újra építeni magamat. Sokáig munka nélkülinek kenni, kilátástalanságban, kilakoltatva és ellehetetlenítve szörnyű állapot. Kemény évek vannak mögöttem és amik történtek velem, azt sokan nyomon követhették így vagy úgy, mert a média beszélt róla. Riportok folyamatosan készülnek velem, de azokért nem jár fizetés, így abból nem lehet megélni. Nos, amit nekem sikerült túlélnem, abba sok más hasonló cipőben járó sajnos belehalna. Szerencsémre sok mindenhez értek, több szakmám, rutinom és tapasztalatom van, bár mindenemet elvették, a lelkierőmtől és a tudásomtól nem tudtak megfosztani.”

Munka munka munka

Íme, melyik országban él, mit dolgozik most Konta Barbara a Barátok köztből

Bódi Syilvit megkérdezték, van-e egy rendes munkahelye. Meglepő választ adott

Tóth Gabi férje Amerikában akart dolgozni, bilincs lett a vége

(Kiemelt kép: dfp.hu)