Bíró Ica kilakoltatási ügyében vártalan fordulat állt be

Bíró Ica házának botrányos ügye még mindig bonyolódik tovább.

2022. december 12., 09:02

Szerző:

Bíró Ica az elmúlt héten a Hal a tortán című műsor adásaiban volt látható estéről estére, és most az új hét egy jó hírrel kezdődik: pozitív fordulat állt be az egykori Metál Lady kilakoltatási ügyében.

Bíró Ica évekkel ezelőtt került be a hírekbe azzal, hogy frankhitele miatt a padlóra került, és mivel nem tudta fizetni a megemelkedett részleteket, végül több kilakoltatás után el kellett költöznie a házából. Most a Blikk című lapnak mesélte el az egykor modell-énekesnő, hogy új reménysugár csillant fel. Még az is előfordulhat, hogy Bíró Ica visszakapja az ingatlanjait.

Felmerült ugyanis, hogy a végrehajtók jogellenesen járhattak el:

„a végrehajtások kérői úgy kérelmezték az eljárások folytatását, hogy annak a törvény által előírt feltételei nem álltak fenn. Ezt a végrehajtó tudta, ennek ellenére nem utasította el a kérelmet, hanem elrendelte a végrehajtás folytatását. Mivel ezt tette, visszaélt a hivatali hatalmával, illetve, mivel tudta, hogy a benyújtott levél nem alkalmas joghatás kiváltására, és ezt elhallgatta előlem, tévedésben tartott engem.”

Bíró Ica elmeséli, hogy ennek kapcsán most újranyithatják az ügyet, és ha bizonyítást nyer, hogy jogellenes volt az ellene lefolytatott eljárás, ennek a vége akár még az is lehet, hogy visszakapja az ingatlanát. Ebben az esetben természetesen ki kell majd költöznie annak a vevőnek, aki az árverésen megszerezte Bíró Ica házát.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)