Bíró Ica recepciósként dolgozik, és ezen kívül van még két másik munkája

Bíró Ica, azaz az egykori Metál Lady nem is akárhol recepciós.

2022. szeptember 28., 09:35

Szerző:

Bíró Ica szerepelt az RTL Klubon a Reggeli című műsorban, és arról beszélt, hogy három év munkanélküliség után végre újra dolgozik. A sajtó korábban rengeteget cikkezett az egykori Metál Lady ingatlanügyéről, aminek során többször is kilakoltatták. Bíró Ica végül a Lidlben is megfordult munkát keresve, de jó hír, hogy eredeti foglalkozását újra tudta kezdeni: a hétvégén volt egy koncertje, amiről az Instagramon is posztolt.

Másrészt Bíró Ica egy kastélyban recepciós. Az RTL stúdiójába egy 24 órás műszakból érkezett, és azt is elmondja, korábban filmforgatásokon dolgozott, harmadrészt pedig egy butikban eladó.

„Januártól kezdtem el dolgozni, egy barátnőm hívott fel, filmgyári helyszínbiztosító voltam. Ez azt jelenti, hogy a filmgyári forgatások alatt vigyáztam az értékekre. Autóban kellett aludni, de izgalmas volt. Az egész életemet és a cirkuszt, ami körülöttem volt, úgy éltem meg, mintha a saját filmem főszereplője lettem volna. Butikban eladó, egy kastélyban recepciós, de 24 órában. Én tegnap odamentem hat órára reggel, végig ott voltam, ma hatkor váltott a kolléga. Beültem a kocsiba, hazamentem, jött értem egy taxi, és ő hozott”

– meséli Bíró Ica az alábbi videóban.

(Kiemelt kép: Bíró Ica Instagramja)