Bíró Ica élő adásban fakadt ki: Engem már kifosztottak

Bíró Icát úgy elkapta a hév, miközben ügyének új fordulatáról beszélt, hogy belekérdezni is alig lehetett.

2023. február 13., 10:32

Szerző:

Már csak Bíró Ica rendíthetetlen beszélőkéje miatt is érdemes megnézni az oldal alján található videót: az egykori Metál Lady az RTL Reggeli című műsorába bejelentkezve mesél arról, hogyan áll most kilakoltatási ügye, és a műsorvezetők hat és fél perc alatt csak egy kérdést tudnak közbeszúrni.

Bíró Ica kálváriája csaknem négy évvel ezelőtt tetőzött, amikor egy frankhitel miatt kilakoltatták az otthonából, ami egyben a munkahelye is volt, így a híresség nemcsak a lakását, de a megélhetését is elvesztette. Így tekint most vissza erre, emlékeztetve, hogy az eljárás következményeként gyakorlatilag mindenét elvesztette:

„én végig mondtam, hogy itt nagyon nagy hibák vannak, több feljelentést tettem, de engem tulajdonképpen engem már kifosztottak.”

A 65 éves médiaszemélyiség elmondja, hogy az ügyében három végrehajtó járt el, egyikük a Schadl-Völner-féle botrányba is belekeveredett. Kiderült, hogy bizonyítékot találtak arra, hogy amint arra már korábban is utalt, végrehajtási eljárás nem volt jogszerű:

„joghatás kiváltására alkalmatlan volt az a dokumentum, ami alapján engem kitettek.”

Bíró Ica hozzáteszi azt is, hogy:

„végrehajtást kérő elkésett a beadvánnyal, egy éven túl eszközölte, így érvénytelen volt az irat.”

Az interjúból, vagyis inkább Bíró Ica monológjából kiderül, hogy az ügyvéd azzal biztat, hogy az új fejlemény kapcsán Bíró Ica akár vissza is kaphatja négy évvel ezelőtt elvesztett otthonát.

(Kiemelt kép: Bíró Ica Instagramja)