Bíró Ica elmondta, a bolti álláson kívül milyen munkát vállalna még

Bíró Ica elérte a nyugdíjkorhatárt, de mivel a nyugdíjából nem fog tudni megélni, valami állás után kell néznie.

2022. május 4., 14:51

Szerző:

A héten derült ki, hogy Bíró Ica megfordult egy közértben, állás iránt érdeklődve. Az esetből akkora szenzáció lett, hogy az egykori Metál Lady – vagy ahogy saját bevallása szerint lassan hívhatják: Metál Néni – elmesélte a részleteket szerdán a Mokka című műsorban a TV2-n.

Mint mondja, elérte a nyugdíjkorhatárt, de nem tud nyugdíjba menni, mert a nyugdíja nem lenne elég semmire.

„Nem megyek nyugdíjba, csak nyugdíjas korú lettem. Nem megyek nyugdíjba, nem is mehetek, most kell igazából belehúznom a kemény munkába”

– mondja Bíró Ica az alábbi interjúban. Úgy általában a munkáról, tapasztalatairól–lehetőségeiről a következőket mondja:

„volt butikom, tehát azért én az üzletvitelhez értek, meg hát nem ijedek meg semmilyen típusú munkától sem. Egyáltalában nem érdekel az, hogy ez most nem »celebmunka« – azt is tudom csinálni, ha akarom.”

Az egykori modell hozzáteszi, hogy egyedül igazgatja saját pályáját, de egy menedzsment jól jönne neki, mert a közérti munkán kívül egyéb elképzelései is vannak.

„Vannak olyan cégek, akiknek a terméke kiváló. Azokról én írnék szívesen. [...] Mindenki tudja, hogy Ica csak azt teszi bele, amit kipróbált, ami neki is használt, ami neki is jó. Ezek »szponzorok«, vagy akik azt mondják, hogy én az Icával reklámozom ezt és ezt a témát, mert ő úgy gondolja, hogy én egy hiteles személy vagyok”

– mondja Bíró Ica, utalva arra, hogy modellmunkát vagy influenszerkedést is szívesen vállalna. A médiaszemélyiség azzal zárja az interjút, hogy mindenesetre boldog, hogy a kilakoltatásai után végre talált egy lakást, ahol szép a környezet és jól érzi magát. Íme a teljes riport.

 

A showbizniszből nyugdíjba

Reviczky Gábor nyugdíja nem elég a megélhetésre, elmondta a pontos összeget

Schobert Norbert elárulta, hány év múlva akar nyugdíjba vonulni

Hernádi Judit elárulta, milyen sokkolóan kevés a nyugdíja

(Kiemelt kép: dfp.hu)