Schobert Norbert elárulta, hány év múlva akar nyugdíjba vonulni

Ha a tervei bejönnek, már nincs sok hátra Schobert Norbertnek a nyugdíjig!

2022. április 26., 10:46

Szerző:

Sztárdiéta különszámot jelentetett meg a Story magazin, a lapban pedig nyilatkozik Schobert Norbert. A tudósításból kiderül, hogy az 51 éves médiaszemélyiség már a visszavonulását tervezgeti, lassan nyugdíjba szeretne menni.

Schobert Norbert a következőket nyilatkozta azzal kapcsolatban, hogy idővel esetleg két fia közül valamelyik veszi majd át az Update márja irányítását:

„Norbika például kellőképp fanatikus a sportban és a tanulásban is. Látom benne a potenciált. Zalán még kicsi, de benne is van elszántság. Gondolkoztam azon is, hogy ez nem is olyan sokára lesz. Jó lenne öt év múlva nyugdíjba menni. Már látom magam, ahogy ülök az erdei házam teraszán, és szivarozom. Esténként steaket eszem a feleségemmel és a barátokkal.”

A cikkben ezen kívül Schobert Norbert arról is beszél, hogy nem tudja elképzelni, hogy valaha bárkiért elhagyná feleségét, Rubint Rékát, és meglehetősen keményen kritizálja azokat a celebtársait, akik a válás mellett döntöttek:

„volt elég kísértés az életemben, de sosem hagynám el Rékát. Nem aláznám meg ország-világ előtt se őt, se a gyermekeimet. Tragédia, ami manapság folyik, hogy az emberek egyik pillanatról a másikra családokat borítanak fel. Szomorú látni, hogy mennyire kifordult magából a világ, tisztelet a kivételnek.”

Kifordult magából a világ:

Sáfrány Emese és a párja szakítottak: íme, mit üzen a kismama gyermeke apjának

Molnár Andrea válik a férjétől 5 év házasság után

Közeleg a második tárgyalás: Janicsák Vecának nyilvánosan üzent gyermeke édesapja

(Kiemelt kép: dfp.hu)