Krausz Gábor és Mikes Anna kettősét féltik a barátok attól, ami rájuk vár: Nagyon az elején vannak még ehhhez

Nagy dologra vállalkozott Krausz Gábor és Mikes Anna, de lehet, hogy túl korai ez még?

2024. március 21., 08:45

Szerző:

Minden bizonnyal hamarosan kezdődik az Ázsia Expressz következő évadának a forgatása, és a versenyzők között lesz Krausz Gábor és Mikes Anna is. A sztárséf és a táncosnő tavaly egy másik TV2-s reality-vetélkedőben jöttek össze, a Dancing with the Starsban, miért ne folytathatnák a kapcsolatukat egy másik TV2-s reality-vetélkedőben?! Mindketten rendkívül népszerűek jelenleg, hát miért ne ütnék a vasat tovább, ha már ennyire forró jelenleg?

Nos, a Blikk azért csak talált valakit, akinek van ellenvetése, és aki a páros egyik közeli ismerőseként mutatkozik be. Az illető szerint Krauszék barátai aggódnak, hogy jó ötlet-e most egy ilyen stresszes utazást bevállalni a kettejüknek. Krausz Gábornak elég mozgalmas volt az elmúlt fél év: végképp tönkrement a házassága, a felesége bejelentette, hogy elválik tőle. Nem sokkal később mindketten új párt találtak, a sztárséf mindezt az ország egyik legnézettebb tévéműsorában tette. Emellett kapott egy új állást is Ausztriában. Kinek hiányozna még emellé egy embert próbáló ázsiai utazás?!

„Nagyon az elején vannak még ahhoz, hogy az Ázsiával kockáztassák a kapcsolatukat”

– többek között ezt mondja ez a bizonyos közeli barát. Az illető nem teszi hozzá, de persze a csatornának csak még jobb lenne, ha Krauszék összevesznének az Ázsia Expressz forgatása közben, mert ennyivel is több dráma lenne a műsorban... amit ugyan tavasszal forgatnak le, de csak az ősszel kerül majd adásba.

Arról, hogy a páros most hol tart egymás megismerésében, Mikes Anna legutóbbi nyilatkozatából kaphatunk képet:

„együtt élünk, ez nem titok. Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról és este találkozunk.”

Ezt a táncosnő Palik Lászlóék műsorában mondta, hozzátéve még ezt is:

„olyan ember vagyok egyébként, aki a magánéletét nagyon privátan kezeli. Nekem soha nem volt olyan, hogy kiraktam volna az aktuális barátomat, hogy ő a nagy ő és szelfi, meg nem tudom, micsoda. Soha nem szerettem volna a magánéletemmel felhívni magamra a figyelmet.”

Szerencsére ebben pont megegyeznek Krausz Gáborral, aki sokszor hangoztatta már, hogy mennyire nem szeret szerepelni. Ezeket például a Dancing with the Stars előtt mondta:

„ha pár tulajdonságomat ki kéne emelni, negatív és pozitív oldalon... hát, több a negatív ezzel a műsorral kapcsolatban. Nagyon visszahúzódó vagyok, nem szeretek szerepelni, szégyellős vagyok. Főleg emberek előtt, élő adásban.”

Krauszék annyira szégyenlősek, hogy romantikázós-intim felvételeket csak úgy sosem osztanak meg magukról, legfeljebb akkor, ha pénzt kapnak érte. Itt például a Magyar Borokat népszerűsítő kampányba szálltak be.

Ezek után roppant kíváncsian várjuk, hogy tényleg elvállalják-e az Ázsia Expresszt vagy sem.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)