Jolly és Szuperák Barbara csalódtak csapattársaikban, a kiesés után olvastak be a többieknek

Jolly és Szuperák Barbara a Farm VIP játékosai közül mindenkiben csalódott, de főleg egyvalakiben.

2021. december 3., 11:38

Szerző:

Jelenleg fut a Farm VIP című vetélkedő-reality a TV2-n, és a legutóbbi epizódokban Jolly és Szuperák Barbara távoztak. Ők egy párként kezdték meg a játékot, rögtön első éjszaka szexeltek is, viszont most, miután Jolly elvesztett egy párbajt, szerelme, Szuperák Barbara feladta a játékot.

A fenti jelenetben Szuperák Barbara, vagy ahogy a műsorban szerepel, Szuperák Barbie a szemébe is mondja Nagy Noémi üzletasszonynak, hogy nagyot csalódott benne, aztán feladja a játékot, párja kiesése után nem sokkal. A pár ma reggel a Mokkába volt hivatalos egy beszélgetésre, és itt egyértelművé tették, hogy nemcsak Nagy Noémiben csalódtak, hanem mindenkiben. Szuperák Barbara hozzáteszi mindenesetre, hogy szerinte az ellentétek forrása szerinte elsősorban Nagy Noémi taktikázása volt.

„A Noémivel pont nagyon jó kapcsolatot ápoltam, de úgy látszik, hogy ez nem igaz barátság volt”

– tekint vissza Szuperák Barbara a nyáron lezajlott, de csak most adásba került játékra.

Orosz Barbara műsorvezetőnő felteszi azt a kérdést, hogy a taktikázás egy dolog, de az emberi rosszindulat már más, mint ahogy más az is, ha valaki másnak mutatja önmagát, mint aki valójában. Szuperák Barbara a következő választ adja arra a kérdésre, hogy a többi játékos közül ilyen szempontból is csalódtak-e valakiben:

„borzalmasan. A Noémiben. És egyébként őszinte leszek hozzátok: visszanézve a műsort szinte mindenkiben csalódtunk. Mert abban a pillanatban mi ott nem hallottuk, hogy ők mit mondanak a szóló riportokban, mert ott egyedül van az ember a stábbal. Komolyan mondom, hogy a szemembe amiket mondtak, és amit utána hallok, hogy mondanak a riportban, hát...”

Jolly megerősíti, hogy olyan beszólások is adásba kerültek, amiket ott a helyszínen nem hallott meg, pedig jelen volt. Mindenesetre ha akkor és ott meghallotta volna, biztosan kikelt volna magából, de csak utólag, a tévéből tudták meg, hogy a többiek mit mondtak róluk a hátuk mögött.

Szuperák Barbara azt is említi a fenti riportban, hogy ő „nem egy sírós típus”, tehát ezek szerint pont ellentétes karakterek ők Erdélyi Mónikával, aki... Inkább mutatjuk, kattintson ide!

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)