Íme, mit szóltak be a Farm VIP-ben Erdélyi Mónikának, hogy megint sírógörcsöt kapott

Nem biztos, hogy sírt már celeb annyit realityben, mint amennyit Erdélyi Mónika sír a Farm VIP-ban.

2021. december 3., 09:27

Szerző:

A Mónika Show-ból ismert Erdélyi Mónika szerepel most a TV2 gazdálkodós realityjében, a Farm VIP-ben. A műsorvezetőnő a korábbi adásokban is sokat sírt, és a legutóbbi részben szintén rengeteget zokogott. Most alapvetően azért, mert csapattársainak ki kellett választaniuk három főt, hogy ki menjen át inkább az ellenfélhez, és Erdélyi is benne volt a háromban. Ezt a jelenetet az alábbi videó tartalmazza.

Erdélyi Mónikát a feladatokkal járó stressz is igen megviseli, tarisznyakészítés közben például káromkodni kezdett az idegességtől.

Az alábbi videóban Póth Diára panaszkodik Erdélyi Mónika, akitől szerinte rengeteg negatív dolgot kap. Póth Diát ridegnek találja, úgy érzi, folyton beszól neki és kritizálja őt, miközben ő egy rossz szót nem szólt. Miközben ezeket a sérelmeit sorolja, szintén elsírja magát.

Végül aztán Bódi Sylvi hozza ki Erdélyi Mónikából a legnagyobb sírórohamot. A realityken kívül is gazdálkodó modell-influenszer ugyanis támogatólag fordult Erdélyi Mónikához, akiből újra kiszakadtak a korábbi sérelmek, de egy kis vigasztalás és egy ölelés után úgy érezte, végre túltette magát a dolgon. Mindenesetre azt mondja, az akasztotta ki a legjobban, hogy a feladatokban remekül szerepelt, mégis elküldték, és ezek után ráadsául azt mondták neki, hogy nem mosolygott elég szépen.

„Az árpásnál én találtam meg a megoldást, hogy hogy tudunk gyorsabban haladni. A levendulásnál olyan szappant csináltam, hogy a csodájára jártak, és figyelj, ezek után elküldtek. És akkor még azt mondja Attila, hogy én nem mosolyogtam szépen?! Hát, hagyjál már! Mit mosolyogtam volna? Amikor elküldtek egy olyan embert, aki szerintem az egyik leghasznosabb volt a csapatban, én így gondolom. És akkor utána az a baj, hogy nem mosolygok szépen? Meg az a baj, hogy a másik csapat szekerét tolom most már ezerrel?”

zokogja Erdélyi Mónika az alábbi adásrészletben.

 

(Kiemelt kép: TV2/Farm VIP)