Erdélyi Mónika összeomlott a Farm VIP forgatásán

Csapattársai sem tudták megnyugtatni a bepánikolt Erdélyi Mónikát a Farm VIP-ben.

2021. november 29., 13:57

Szerző:

A műsorvezetőből youtuberré avanzsált Erdélyi Mónika most a Farm VIP-ben mutatja meg rátermettségét, és hogy még a zord körülmények között is helyt tud állni. Mónika nagyon szeretett volna bizonyítani, de már az első héten elszakadt nála a cérna egy apróság miatt.

Erdélyi Mónika a Farm VIP eddigi összes megmérettetésén odatette magát, és még a csapattársairól is igyekszik gondoskodni, legyen szó főzésről, vagy a tábor tisztántartásáról. De a verseny miatt pattanásig feszült helyzet azért rajta is kifogott.

„Kell egy habverő. Tegnap itt volt, de valaki elpakolta. Pedig direkt elő volt készítve. Tök mérges vagyok, mert elő volt készítve…. Istenem, hol van?! Jó, gyerekek, nincs meg a habverő, nem tudom, ki hova rakta, de nem találom… Miért kellett elpakolni, amikor oda volt készítve?!”

– pánikolt be a videóblogger, akinek a viselkedése megdöbbentette csapattársait is, akik bár próbálták nyugtatni, de nem jártak sikerrel.

Az 54 éves tévés saját bevallása szerint is gyakran túlspilázza a dolgokat.

„Sajnos ez rám jellemző, hogy nagyon rá tudok görcsölni dolgokra. Nagyon akarom jól, maximálisan megcsinálni, és ettől kifeszülök. (…) Lehet, hogy kevésbé görcsösnek kellene lennem, de nem tudok kevésbé görcsös lenni. Tudom, hogy a feladatnak el kell készülnie, főleg, ha csak nem magamért felelek, hanem egy csapatért. Na, akkor még jobban rástresszelek”

– árulta el a kamerák előtt Erdélyi Mónika.

(Kiemelt kép: TV2, Farm VIP)