Már pletykálnak az Ázsia Expressz következő évadának szereplőiről, Krausz Gábor neve is felmerült, egy RTL-es sztár is átigazol

Az ötödik évadra visszatér Ázsiába az Ázsia Expressz. Íme, kiket rebesgetnek a szereplők között: állítólag Krausz Gábor és Mikes Anna lesznek az egyik páros.

2024. március 18., 11:56

Szerző:

Sok néző és TV2-es fejes álma válik valóra, ha ez tényleg igaz lesz: állítólag Krausz Gábor és Mikes Anna is szerepelni fog az Ázsia Expressz következő, immár ötödik évadában. Egy Média Klub nevű facebookos oldal tette közzé a következő pletykákat, amiket azonnal felkapott az internet. A posztban a következők szerepelnek:

„az Ázsia expressz az elmúlt években egyértelműen a TV2 egyik legsikeresebb műsora lett és mindig nagy érdeklődés övezi az új évad szereplőinek kilétét. A napokban több pletyka is szárnyra kelt az idei évad szereplőiről, de az már szinte biztos, hogy ezen a héten indulnak a műsor forgatásai. A Média klubhoz érkező információk szerint még nem teljesen biztos, kik lesznek a szereplők, de néhány páros már biztosnak tűnik. Talán a legnagyobb meglepetés a Kamarás Norbi és testvére párosa, akik egyébként korábban a Való Világ 4-be is együtt jelentkeztek, de oda végül nem kerültek be. Kamarás Norbi viszont az utóbbi években az RTL egyik nagy sztárja lett, ő volt az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője 9 évig, ő vezette a Love Islandet, illetve a Belevaló előző évadját és számtalan műsorban is szerepelt szereplőként. Most viszont úgy tűnik, a TV2-re igazol, úgy ahogy korábbi Éjjel-Nappal Budapestes kollégája, Király Peti.
Információnk szerint Kamrás Norbiék mellett szerepelni fog még a műsorban T. Danny és Spacc, Jákob Zoli, Aleska és Béres Anett, Somhegyi Krisztián és párja, Monoki Lehel és Sebők Vilmos, Krausz Gábor és Mikes Anna, Cserpes Laura és édesapja, illetve Stohl András és Tilla. Hamarosan egyébként nyilvánosan is bejelenthetik a szereplőket, így hamarosan kiderül valóban ők szerepelnek-e majd.”

Itt található a teljes poszt.

A pletykák már csak azért is szárnyalnak mostanában a témában, mert tavaly március 21-én volt a nagy bejelentés a szereplőkről, így a hivatalos szereplőlista idén is minden bizonnyal hamarosan napvilágra kerül. Krausz Gábor és Mikes Anna szereplése olyan szempontból meglepetés lenne, hogy ők nem olyan régen fejeztek be egy másik TV2-es vetélkedőt, a Dancing with the Starst. Olyan szempontból azonban kézenfekvő lenne a részvételük, hogy a táncos versenyt is megnyerték és jelenleg rendkívül népszerűek, tehát minden bizonnyal remek nézettséget hoznának most is.

Szintén nagy szenzáció lenne Kamarásék és Krauszék szereplése mellett Béres Anett és Sáfrány Emese, hiszen a két barátnőt a tragikus teaszeánsz óta először láthatnánk együtt szerepelni.

Feltéve persze, hogy az ötödik évad adásba kerüléséig nem történik semmi eget rengető, és hát természetesen addig még rengeteg idő hátravan. Bár a szereplők kilétét már így kora tavasszal bejelentik ennél a műsornál, és a tavasz során sor is kerül magára az utazásra, azaz a felvételekre, maga a műsor csak az őszi tévés szezonban kerül adásba.

Egyelőre mindenesetre csak annyi bizonyos az ötödik évaddal kapcsolatban, hogy a műsor a latin-Amerikában forgatott, 2023-as évada után most visszatér Ázsiába, a helyszín Fülöp-szigetek és Tajvan lesz. És egy emlékeztető a végére: ezt a negyedik évadot Kucsera Gábor és Tóth Dávid nyerte.

(Kiemelt kép: TV2/Ázsia Expressz)