Kábítószer-birtoklással gyanúsítanak két hazai, női hírességet – várható volt

A történetben inkább az a meglepő, hogy ha a rendőrség a kábítószer-birtoklás miatt ügyet csinál az egészből, akkor erre miért csak most kerül sor.

2023. szeptember 12., 08:57

Szerző:

2022 drogbotrányai közül az egyik legemlékezetesebb volt a nyári, szörnyű balesetbe torkollott teaszeánsz, és ezzel kapcsolatban kábítószer-birtoklás miatt most gyanúsította meg a rendőrség a két híres résztvevőt, Béres Anettet és Sáfrány Emesét.

A Való Világ egykori sztárja, azaz VV Anett még 2022 júliusában vett részt egy ayahuasca-szeánszon. A tudatmódosító hatású főzetet bizonyos országok tiltják, jelen szabályozás szerint a főzéssel avagy egyéb eljárással kivont DMT fogyasztása Magyarországon illegális. Béres Anett utólag arról számolt be, hogy a főzettől hallucinációk gyötörték, majd látomásoktól gyötörten az erdőbe menekült és leesett egy magaslesről. Ennek következtében súlyos sérüléseket szenvedett, eltört a csigolyája, több bordája és a sarokcsontja is, idén tavasszal még mindig nem tudott visszaállni a munkába.

Nos, a szeánsz szervezőivel, egy nővel, és az ő segítőjével szemben a rendőrség rögtön eljárást indított, de a Naphíre.hu nevű portál szerint csak most, jóval több, mint egy év után került a hatóságok érdeklődési körébe a két celeb.

Az oldal beszerzett egy közleményt a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól, amely szerint a két nőt kihallgatták kábítószer birtoklása miatt, kényszerintézkedés elrendelésére azonban nem került sor velük szemben.

Béres Anett és Sáfrány Emese mindenesetre azóta is próbálnak túllépni az eseten, kettejük közül az utóbbi a hamarosan induló Sztárbox című műsorban fog szerepelni az RTL-en.

(Kiemelt kép: Sáfrány Emese Instagramja)

 

15:23

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.