Béres Anett a teaszeánsz és a szakítás után fájdalmas felismerésre jutott

Béres Anett roppant nehéz éven van túl, és most egy súlyos dologra kellett rádöbbennie.

2023. augusztus 28., 09:28

Szerző:

Béres Anett egyszer már elárulta, hogy igazából miért ment el arra a bizonyos teaszeánszra, ahol a tudatmódosító főzet hatása alatt súlyos balesetet szenvedett, de akkor még meglehetősen nagy vonalakban beszélt csak a dologról.

„Volt egy kapcsolatom, amiből nem tudtam kijönni. Már évek óta nem tudtam megoldani egy lelki problémát megoldani magamban”

vallotta be tavasszal.

Na most azt is elárulta a Bors című lapnak, hogy mi volt ez a bizonyos lelki probléma:

„az elsődleges ok, amiért elmentem arra a szertartásra az volt, hogy mindennél jobban szerettem volna saját családot alapítani és gyermeket szülni. Ezek a vágyaim pedig egy átléphetetlen akadályba ütköztek. Beleragadtam egy olyan kapcsolatba, aminek nem volt jövője. Az akkori párom, akivel hét éven át voltunk együtt, egyáltalán nem szeretett volna tőlem gyereket és hát bár kétszer is eljegyzett, sosem adta jelét annak sem, hogy valaha szeretné, hogy a felesége legyek. Persze nagyon sokáig hitegetett és manipulált, de egy ponton túl már tudtam, hogy csak az időm megy mellette és sosem lesz teljes az életem, ha vele maradok. Igazából azt reméltem, hogy a szertartáson meglátom a kiutat ebből az életből és végül ha nem is úgy, ahogyan azt gondoltam, de megkaptam a választ.”

Átléphetetlen akadályként beszél Béres Anett a kapcsolatáról, de aztán mégis sikerült az akadályt átlépnie, azaz sikerült a kapcsolatából kilépnie, azaz szakított ezzel a bizonyos férfival. Erről az egykori Való Világ-játékos még tavaly novemberben beszélt.

Nos, most, hogy már egy ideje szingli, rádöbbent, hogy most már valószínűleg el kell engednie a célt, amiért a teaszeánszra tavaly nyáron elment:

„elmúltam negyven éves és már nem hogy ketyeg, de hangosan csörög a biológiai órám. Ugyanakkor most legalább esélyem van arra, hogy ha az utolsó percekben is, de megvalósítsam azt, ami a legnagyobb vágyam ebben az életben. Ehhez persze meg kell találnom azt a férfit, aki mellett azt érzem, hogy igazán a társam, barátom, cinkosom lehet és akiben látom, hogy ugyanúgy szeretne családot alapítani, mint én. Ez pedig… Innen nézve eléggé lehetetlennek tűnik. Ha nagyon gyakorlatias vagyok, akkor erre úgy másfél évem van. Ennél fogva lélekben már kezdem elfogadni, hogy eljöhet az idő, amikor el kell engednem az anyaságot és meg kell találnom azt a boldogsághoz vezető utat, amiben ha nem is társ nélkül, vagy magányosan, de gyermektelenül járok majd. Ez nem is olyan nehéz, ha arra koncentrálok, ami szép az életemben.”

Béres Anett az interjúban említi, hogy az egyik dolog, ami szép az életében az, hogy szereti a munkáját és ki tud teljesedni benne, ami mellett fantasztikus családja és barátai vannak. Az alábbi képen az utóbbiak társaságában látható.

(Kiemelt kép: Béres Anett Instagramja)