Béres Anett véget vetett a se veled, se nélküled kapcsolatának: az exe neve még mindig ott van a csuklóján

Béres Anett újra szingli.

2022. november 16., 10:03

Szerző:

Nehéz hónapokat tudhat maga mögött Béres Anett. Az egykori ValóVilág sztár júliusban vett részt egy teaszeánszon Baranya megyében, aminek nagyon rossz vége lett, önkívületi állapotba került, több csontja eltörött, és hosszú hetekig kórházban ápolták. A híresség a történtek után szakított a párjával, akivel hosszú ideje se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. 

„Húszéves korom óta vágyom arra, hogy családom legyen, de mindig olyan férfiakat vonzottam be, akikkel nem volt közös jövőnk. A legutóbbi szerelmemmel is öt évig tartott a se veled, se nélküled viszony. Sajnálom, hogy ennyi időt pazaroltam rá, hogy nem voltam erősebb, nem bírtam lépni”

- mesélte Béres Anett a Borsnak.

Az egykori valóságshow-sztár elárulta, hogy egykori párjának a nevét még a csuklójára is rátetováltatta, de ezt most egy fájdalmas eljárással próbálja eltűntetni. Béres Anett úgy érzi, hogy az elmúlt hónapok erősebbé tették, valamint a családjához is közelebb került. 

„Nagy szerelem volt, még egy csuklótetkót is készítettem a nevével, amit most szintén fájdalmasan próbálok eltávolítani”

- mesélte az egykori VV-sztár.

(Kiemelt kép: Béres Anett Instagramja)