Videó - Béres Anett vallomása a teaszeánszról: Maga a csoda, hogy életben maradtam

Béres Anett őszinte interjút adott. 

2022. augusztus 6., 07:37

Szerző:

Béres Anettet néhány nappal ezelőtt engedték haza a kórházból. Mint megírtuk, a valóságshow-sztár egy Baranya megyei teaszeánszon vett részt, ahol egy ayahuasca nevű főzetet ivott, amitől rosszul lett. A sztár hosszú órákra eltűnt, végül meztelenül és öntudatlan állapotban találtak rá. VV Anett életmentő műtéten esett át, miután rátaláltak. Most őszintén beszélt arról, hogy mit érez.

„Abból áll egy napom, hogy 10 percenként megköszönöm a jóistennek, hogy élek. Mert nemhogy a csodával határos, ami történt velem, hanem maga a csoda, hogy életben maradtam”

- nyilatkozta Béres Anett a Fókusznak, amit a Blikk szúrt ki. 

A valóságshow-sztárnak azonban járókeretre van szüksége most is, de az orvosai szerint teljesen fel fog épülni. VV Anett jelenleg az édesanyjánál lábadozik, aki mindenben segíti a lányát. Habár még hosszú az út a felépülésig, Béres Anett hatalmas változáson ment át lelkileg a történtek óta, elmondása szerint arra is rájött, hogy kik az igaz barátai, valamint tudja, hogy a családjára bármikor számíthat.

„Hál' Istennek, nem lettem nyomorék. Tudok mozogni, a jobb lábamat műtötték – ugye, minden törésnek hat hét a gyógyulása –, azt még nem érheti terhelés. Úgyhogy járókerettel tudok jelenleg mozogni”

- mondta VV Anett, aki csigolyaműtéten is átesett, ezért néhány hétig egy rögzítőt is hordania kell. 

Még több hír VV Anett állapotáról

Két héttel a teaszánsz után: VV Anett ilyen állapotban van most

Sáfrány Emese válaszolt a teaszeánszról sírva adott interjújára jött kommentekre