Két héttel a teaszánsz után: VV Anett ilyen állapotban van most

VV Anett két hete lábadozik egy pécsi kórházban.

2022. július 30., 09:38

Szerző:

VV Anettről két héttel ezelőtt írtunk először, amikor kiderült, hogy ő volt a Baranya megyei teaszánsz egyik résztvevője. Az egykori valóságshow-sztár súlyosan megsérült, miután a hallucinációi miatt egy közeli erdőbe menekült és hosszú ideig nem találtak rá. Béres Anett azóta több műtéten is átesett. A szeánszon a barátnőjével, Sáfrány Emesével vett részt. A Bors információi szerint VV Anett telefonja még mindig ki van kapcsolva, vagy leteszi a telefont, ha meghallja a bemutatkozó nevét, de egyébként napról napra javul az állapota. 

VV Anetthez az édesanyján kívül senki sem mehet be a pécsi klinikán. Kiderült, hogy a VV-sztár 41. születésnapját is közösen ünnepelték meg kettesben. A lap olyan hírről is beszámolt, miszerint a híresség múlt héten egy éjszakán keresztül csak sírt, ami teljesen érthető azok után, amin keresztül ment az elmúlt hetekben. 

Nagyon úgy tűnik, hogy mostanra egyre jobban javul VV Anett állapota. Az egykori Való Világ sztár egyre többet posztol a közösségi oldalaira is. Legutóbb a legjobb barátnőjét köszöntötte fel a születésnapján, az édesanyját pedig névnapján. Sőt, nemrégiben még a kutyájáról is posztolt egy képet, aki már nagyon várja haza a gazdáját. 

További részletek az ügyről

Sáfrány Emese válaszolt a teaszeánszról sírva adott interjújára jött kommentekre

Baukó Éva csúnyán beleállt a teaszeánszon résztvevő Béres Anettbe és Sáfrány Emesébe

Kiderült, miért olyan veszélyes a tudatmódosító, amit VV Anett is fogyasztott a szeánszon

(Kiemelt kép: RTL Klub)