Sáfrány Emese válaszolt a teaszeánszról sírva adott interjújára jött kommentekre

Sáfrány Emese az interjúban sírva mesélte el, igazából mi történt a szeánszon.

2022. július 17., 12:51

Szerző:

Péntek este került adásba Sáfrány Emese első és egyetlen interjúja, amelyben elmesélte a botránykővé vált teaszeánszon történeteket – ahogyan ő látta az eseményeket. Az interjú összefoglalójáért kattintson ide, kiderül belőle, hogy az eseményen szintén részt vett Béres Anett nagyon nincsen jól. Az egykori VV Anett a szeánszról ugyanis eltűnt, majd hosszú keresés után magatehetetlenül, törött csontokkal találták meg, és azóta kórházban van.

Nos, Sáfrány Emese az interjúhoz utólag még a következőket tette hozzá az Instagramon:

„az életem minden egyes történése után kerestem a tanulságot és igyekeztem pozitív lenni. Sok helyzetből álltam már fel úgy, hogy utána azt tudtam mondani, igen vállalom a felelősséget, megtanultam a leckéket. Sosem mutogattam senkire és hibáztattam mást, nem akartam a saját vétkeimről úgy elterelni a figyelmet, hogy másokat bántok, kritizálok. Mindenki hibázik az életében, persze van, aki többször és van, aki kevesebbszer, a lényeg, hogy tanuljunk belőle, hogy soha többet ne kövessünk el még csak hasonlót sem. Személy szerint én úgy érzem, hogy az utóbbi időszak sok mindenre rávilágított, így úgy gondolom, a történtek ellenére is maradok pozitív és csak is magamra és a szeretteimre koncentrálok továbbra is.”

Majd ezek után automatikusan eltűnő Instasztoriban reagált az interjú visszhangjára is, ami ezek szerint túlnyomórészt pozitív volt:

„köszönöm, hogy ennyien értitek a helyzetet, és mellettem/mellettünk vagytok!”

Korábbi cikkeink az ügyről

Baukó Éva csúnyán beleállt a teaszeánszon résztvevő Béres Anettbe és Sáfrány Emesébe

A volt villalakók is reagáltak arra, ami Béres Anettel történt a teaszeánszon

Kiderült, miért olyan veszélyes a tudatmódosító, amit VV Anett is fogyasztott a szeánszon

(Kiemelt kép: Sáfrány Emese Instagramja)