Sáfrány Emese sírva nyilatkozott: Anett nagyon rosszul van

Sáfrány Emese elmesélte, hogy pontosan mi történt azon a végzetes alkalmon, amikor VV Anett eltűnt.

2022. július 16., 10:24

Szerző:

Hétfő este terjedt el a hír, amiről akkor még nem lehetett tudni, hogy Sáfrány Emese és a Való Világból ismert Béres Anett a két főszereplője. A két médiaszemélyiség egy bizonyos spirituális teaszeánszon vett részt, ahonnan az egykori VV Anett egyszer csak eltűnt, és jóval később találtak rá meztelenül, törött csontokkal, magatehetetlenül, öntudatlanul. Béres Anett azóta is kórházban van.

Rengeteg találkozás és vélemény látott azóta napvilágot, az RTL Klub péntek este mutatta be a Fókusz című műsorban Sáfrány Emese első nyilatkozatát az ügyről. A légtornász-médiaszemélyiség elsőként azt emeli ki, hogy nem bulizni vagy drogozni mentek el erre a bizonyos szeánszra, hanem gyógyulást kerestek azok után, hogy életük nehéz szakaszán vannak túl. Sáfrány Emesének nemrég született meg a kisfia, majd szakítottak a gyermek apjával. Sáfrány Emese előtte pszichológusnál és coachnál is járt emiatt, a családállítást szintén kipróbálta kísérletként arra, hogy az életét rendbe tegye.

„Többektől hallottam, hogy ilyen spirituális szertartáson vettek részt. Mi ezt abszolút lecsekkoltuk, utánaolvastunk. Jó, láttuk, hogy lehetnek akár veszélyei, de úgy voltunk az egésszel, hogy velünk ez nem történhet meg”

– hát Sáfrány Emesével tényleg nem történt meg, de Béres Anettel sajnos igen. Sáfrány Emese azt mondja, ő nem is hallucinált a többség beszámolója szerint hallucinogén főzettől, vége volt a szeánsznak és a helyszínen lefeküdtek aludni egy-egy matracon. Másnap Béres Anett ébresztette őt azzal, hogy mindenképpen haza szeretne menni. Sáfrány Emese nem akart először menni, de barátnője meggyőzte, úgyhogy elment a sátorhoz, hogy szedje a cuccát. Két percig volt távol, de mire visszatért, nem találta Béres Anettet.

„Kiabáltam utána, utánaszaladtam, néztem, hogy merre szaladhatott volna. Sajnos nem találtam, ezért azonnal szóltam a szertartás vezetőjének, felébresztettem, mert ő a házban aludt, hogy jöjjön, mert baj van, Anett eltűnt”

– meséli Sáfrány Emese, aki ettől kezdve órákig kereste barátnőjét, majd a hajszába egy idő után beszállt a rendőrség is. Béres Anettet végül megtalálták és kórházba került.

„Nem tudom pontosan, hogy mi történt. Azóta szerencsére tudtam már vele többször beszélni, ami azért megnyugtató, de borzasztóan sajnálom. Nagyon rosszul van”

– mondja Sáfrány Emese az alábbi interjúban, hozzátéve, hogy barátnője se lelkileg, se fizikailag nincs jól, és legszívesebben visszacsinálná ezt az egészet. Béres Anettnek egyébként is rossz állapotát a rengeteg negatív komment csak tovább súlyosbítja. A teljes interjúért kattintson a play gombra!

Korábbi cikkeink az ügyről

Baukó Éva csúnyán beleállt a teaszeánszon résztvevő Béres Anettbe és Sáfrány Emesébe

A volt villalakók is reagáltak arra, ami Béres Anettel történt a teaszeánszon

Kiderült, miért olyan veszélyes a tudatmódosító, amit VV Anett is fogyasztott a szeánszon

(Kiemelt kép: RTL Klub/Fókusz)