Nincs vége Béres Anett kálváriájának, újra műteni kell

Béres Anett előtt még mindig áll néhány komoly kihívás.

2022. október 6., 07:28

Szerző:

Béres Anett kálváriájáról már többször beszámoltunk. Mint megírtuk, az egykori valóságshow-sztár részt vett egy ayahuasca-szeánszon Baranya megyében, aminek rossz vége lett és végül öntudatlan állapotban, törött csontokkal találtak rá. Az egykori VV-sztár rendkívül hálás volt az orvosainak és az ápolóknak, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy mihamarabb meggyógyuljon. Most azonban újabb műtét vár VV Anettre.

Kiderült, hogy már most el kell távolítani a csavarokat, amiket Béres Anett lábába helyeztek, ugyanis  kézzel is kitapinthatóak és kényelmetlenséget okoznak neki, ezért az orvosai úgy döntöttek, hogy már most megoperálják. 

„Általában fél évig, vagy akár kilenc hónapig szokták bent tartani ezeket az eszközöket, nálam azonban a keskeny lábfejem miatt úgy döntöttek az orvosok, hogy hamarabb kiveszik. Egy hónap múlva műtenek megint, remélem, utána még könnyebb lesz majd a mozgás”

- mondta Béres Anett a Blikknek.

Az egykori valóságshow-sztár elárulta, hogy ma már sokkal jobban van, de még mindig nem tud magáról 100 százalékosan gondoskodni, de szerencsére az édesanyja mindenben mellette áll, és segíti őt. Hozzátette, néha zavarja, hogy le van lassulva, de tudja, hogy a felépülést nem siettetheti. 

(Kiemelt kép: Béres Anett Instagramja)