Béres Anett elárulta, hogy igazából miért ment el a végzetes teaszeánszra

Béres Anett előtte próbált tájékozódni arról, hogy igazából milyen egy ilyen szeánsz.

2023. március 7., 11:46

Szerző:

Béres Anettet is meghívták szakértőnek az RTL-be a Reggeli című műsorba. A mai adás ugyanis Harry herceggel foglalkozott, és a brit uralkodó kisebbik fia botránykönyvében elismerte, hogy többféle drogot is kipróbált, többek között az ayahuascát. Ez az a szer, amiből a kábító hatású teát főzik, és aminek kiejtésébe Szabó Zsófi műsorvezetőnőnek beletört a bicskája így kedden hajnalban. Béres Anett tavaly került be a hírekbe azok után, hogy egy ilyen szeánsz következtében súlyos balesetet szenvedett, ezért Harry herceg kapcsán most újra felidézte az emlékeket.

„Nagyon sok bántást kapok a mai napig. Az emberek nem akarják vagy nem tudják megérteni azt, hogy én nem bulizni mentem, nem jól érezni mentem magam, hanem én azért mentem oda, hogy meggyógyuljak”

– próbálja tisztázni a dolgokat az egykori VV Anett.

Így fogalmaz arra, hogy miből szeretett volna kigyógyulni:

„volt egy kapcsolatom, amiből nem tudtam kijönni. Már évek óta nem tudtam megoldani egy lelki problémát megoldani magamban.”

A következőket mondja a szeánsz előtti időszakról:

„hallottam erről a teáról. Utánaolvastam, dokumentumfilmeket néztem. Semmiből nem állt az életem, csak a YouTube-on, mindenhol dokumentumfilmeket néztem.”

Hiába a sok tájékozódás, mégis azt mondja, hogy tudatlanul ment el a szeánszra:

„ez egy nagyon veszélyes dolog. Utólag nagyon sok mindent megtudtam, amivel nem voltam tisztában. Tudatlanul mentem oda sajnos.”

Béres Anett egy meghökkentő mondattal válaszol arra, hogy milyen tanulságot szűr le az egész szeánszból:

„először is azt, hogy ez nem európai embereknek van, tényleg.”

Béres Anett az alább megtekinthető interjúban mindenkit lebeszél arról, hogy kipróbálja az ayahuascát.

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)