Nagy fordulat Béres Anett teaszeánszos ügyében

Béres Anett sámánasszonyát meggyanúsították. 

2023. február 21., 08:16

Szerző:

Béres Anett sámányasszonyát kábítószer birtoklással gyanúsítja a rendőrség. Mint megírtuk, az egykori VV sztár egy baranyai megyei szeánszon vett részt, ami rosszul sült el, és végül önkívületi állapotban talált rá egy kapálni induló férfi. A valóságshow-sztárt több órán keresztül műtötték, a gerincében még mindig csavarok vannak. 

„Egy 38 éves szentendrei nőt kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy 38 éves budapesti férfit pedig bűnpártolás miatt hallgattak ki gyanúsítottként a siklósi nyomozók” 

- mondta a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Blikknek

A lap információi szerint a gyanúsítottként kihallgatott nő az a sámánasszony, aki Béres Anettnek és Sáfrány Emesének megtartotta a rituálét. A nő a történtek után törölte a Facebook oldalát, valamint a weboldalát is. Béres Anett is megszólalt az ügyben.

„Nyilván most már tudom, hogy hiba volt odamennem, és a mai napig bánom, hogy részt vettem egy ilyen veszélyes szertartáson. Azt azonban akkor még nem tudtam, hogy ez a szer kábítószernek minősül, sőt, a szervező hölgy azt írta, ez egy legális szer, amiről ma már tudom, hogy nem igaz. Remélem, a hatóságok olyan büntetést szabnak ki, ami biztosítja, hogy mással ilyen ne fordulhasson elő”

- nyilatkozta a lapnak VV Anett.

(Kiemelt kép: RTL)