Béres Anettet újra megműtötték, de már ostromolják a férfiak: ennyien írnak neki naponta

Csaknem egy év telt már el az egykori VV Anett, azaz Béres Anett végzetes teaszeánsza óta.

2023. május 28., 07:29

Szerző:

A tavaly nyár egyik legnagyobb botránya az az ayahuasca-teaszeánsz volt, ami Béres Anett balesetébe torkollott. A Való Világ egykori szereplője Sáfrány Emesével lelki gyógyulást keresve ment el az eseményre, de a szeánsz rosszul végződött. Béres Anett a nyár maradék részét kórházban töltötte és többször is megműtötték, de lehet remélni, hogy most már túl van az utolsó operáción.

Ezzel kapcsolatban a Hot! magazinnak adott interjút, amiben elmondja, hogy a lábtörése miatt három hónapot kellett feküdnie, a sok fekvés azonban további problémákat okozott. Most reméli, hogy ezt a nyarat már ki tudja majd élvezni.

„Szeretnék strandra menni, a Balatonra, vágyom arra is, hogy újra biciklizhessek. Másodjára vágtak fel ugyanott, de nem zavar az a három darab 15 centis heg, mert az életemet mentették meg, simán felveszem a bikinit”

– vallja be Béres Anett.

Úgy tűnik, lassan a randizást is újrakezdheti majd, bár egyelőre a sok érdeklődő ellenére nem érzi magát késznek ilyesmire:

„azt kérdeztem az orvosoktól, hogy a gerincműtét után lehet-e még gyerekem. Szerencsére igen, a szülést nem befolyásolja, de amit a sors nekem szánt, az lesz. Naponta húszan írnak, de eddig nem éreztem, hogy készen állnék rá, hogy fűzőben menjek randizni.”

Egy biztos: Béres Anett azt már korábban egyértelművé tette, hogy pl. VV Alekosszal se most, se máskor nem kíván randizni.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)