Zámbó Jimmy legkisebb fia kitálalt: Dolgoztam gyárban, raktárban, vendéglátásban

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Zámbó Adrián azt mondja, a karrierjében mindent csak magának köszönhet.

2024. január 25., 11:14

Szerző:

Zámbó Jimmy fiai közül Zámbó Krisztiánról hallunk a legtöbbször, de most az öccse, Zámbó Adrián ment el Lakatos Levente műsorába egy hosszabb beszélgetésre. A műsorban szóba kerül, hogy mennyiben jelentett előnyt az, hogy az ember Zámbó Jimmy fiaként vág neki az életnek, és Zámbó Adrián azt mondja, hogy a karrierben semennyire (legalábbis neki, tekintve, hogy nem a szórakoztatóiparban próbált meg elhelyezkedni).

„Semmiféleképpen sem könnyebb az élet így. Én úgy nőttem fel, hogy dolgoztam gyárban, dolgoztam raktárban, dolgoztam vendéglátásban. Én minden kétkezi munkát végeztem rengetegszer. Az emberek azt gondolják, hogy azért, mert Zámbók vagyunk és az édesapánk Zámbó Jimmy volt, hogy mi mindenhez zöld utat kapunk. Ez egyáltalán nem igaz. Én, amit elértem karrier szempontjából jelenleg, azt csakis önerőből, magamnak köszönhetem, nem a nevem miatt. Könnyebbség maximum az emberi kapcsolatok kialakítása miatt lehet, de ez kettős, mert az én életemben is voltak olyan emberek, akiknek nem kellett volna, mert mondjuk kihasználtak. Megbíztam bennük, de kár volt. Ezzel nagyon vigyázni kell.”

Zámbó Adrián hozzáteszi, hogy ezen kívül az évtizedek óta szűnni nem akaró médiafigyelem is igencsak megnehezítette az életüket:

„azért ez a médiafelhajtás, ami övezett minket akkor, ami körülöttünk volt, azt nem kívánom senkinek. Ott anyu minden volt, csak úrinő nem, ráaggatták a gyilkos titulust, és mindent, amit el tudsz képzelni.”

Alább lehet megtekinteni a teljes interjút.

Zámbó Krisztián tavaly év vége felé a legendás csepeli ház eladása kapcsán nyilatkozott többször is. A családi ház, amely A Király című sorozatban is szerepel, most eladó, és ezzel kapcsolatban Zámbó Adrián a következőket mondta korábban:

„nekem lesz a legnehezebb, mert itt nőttem fel, amióta az eszemet tudom, ehhez a házhoz tartozom. Soha nem költöztem sehová, nem is laktam huzamosabb ideig máshol, jó érzéssel gondolok erre a házra, tök mindegy, mi történt benne. Mindig a szívem és a lelkem egy része lesz, de úgy éreztük, eljött az ideje annak, hogy lezárjuk életünknek ezt a szakaszát.”

Persze Zámbó Adrián hozzáteszi, hogy nem adnak el minden emléket, ami a legendás énekes nevéhez fűződik:

„a házat nem az ereklyékkel együtt áruljuk! Egyértelmű, hogy azokat visszük magunkkal. Mindenkinek tudnia kell, hogy óriási, több éven át tartó tépelődés előzte meg ezt a dolgot. Közel 300 négyzetméteres a ház, ketten lakunk benne az édesanyámmal, nem használjuk ki.”

A házban többek között egy trón, zongora, lemezek, díjak is vannak, amiket a család természetesen megtart.

(Kiemelt kép: YouTube/Lakatos Levente)