Zámbó Krisztián elárulta, hogy hány kiló ment fel rá, és kiakadt a kamerák előtt – videó

Zámbó Krisztián a szerelmével, Takács Zsuzskával közösen adott interjút.

2024. január 10., 10:13

Szerző:

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska adtak nyilatkozatot a TV2 Tények Plusz című műsorának. Alapvetően a párkapcsolatukról beszéltek, de azelőtt még a 43 éves énekes bevallotta, mennyire zavarja, hogy egy kicsit meghízott, és ez rengetegen szóvá teszik:

„én most felszedtem egy 15-20 kilót, ezért most nagyon kapom. Iszonyatosan kapom. Ez nem tetszik annyira.”

Mellesleg jelenleg Király Viktor is hasonló cipőben jár.

Zámbó Krisztiánt azonban, úgy tűnik, nem is a testsúlyára vonatkozó megjegyzések zavarják a legjobban. Több szünettel egy bő évtizede tart a kapcsolatuk Takács Zsuzskával, és az még jobban kiakasztja, hogy egyfolytában az ezzel kapcsolatos dolgokról kérdezgetik őket:

„az esküvő, a gyerek, a családalapítás – 13 éve folyamatosan kapjuk ezeket a kérdéseket. Az az igazság, hogy szeretnénk mi eldönteni azt, hogy mikor jön el az a pillanat. Nem tervezünk előre.”

Zámbó Krisztián arra is utal az interjúban, mennyire megnehezíti a kapcsolatukat, hogy egyfolytában mindenki ezeket a kérdéseket firtatja, amikor ők még nem tervezetek meg semmit, egyszerűen csak akkor vágnak majd bele a dolgokba, amikor úgy érzik, hogy eljött az ideje. Egyelőre nem érzik úgy, és rendkívül megnehezíti számukra a dolgokat, hogy ezt a választ sokan nem képesek vagy hajlandók elfogadni:

„nem mindig tesz nekünk jót, ha túl sokat kérdeznek bele az életünkbe.”

A teljes interjút alább tekintheti meg.

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)