Zámbó Krisztián apja özvegyére is kiakadt: Edit, ezt hogy képzelted? Vagy te sem tudtál erről?

Zámbó Krisztián korábban is felszólalt A Király című sorozat ellen, most a többi családtag is beszállt a viszályba.

2023. december 6., 07:17

Szerző:

Az internetes platform után az RTL a fő tévécsatornán is műsorra tűzte A Király című sorozatot, ami ellen Zámbó Krisztián már korábban is felszólalt. Zámbó Jimmy legidősebb fia szerint a sorozat nem hű képet fest a legendás énekesről, negatív színben tüntetve fel a 2001-ben elhunyt sztárt.

A legutóbbi rész láttán Zámbó Krisztián a következőképpen fakadt ki a közösségi médiában, megszólítva féltestvérei édesanyját, aki az RTL-lel egyeztetett a sorozat legyártása előtt, engedélyt adva A Király leforgatására:

„ezt a sok kb…… hazugságot már nem viselem el! Nem volt angyal apu, de nem ilyen volt édesapám!!! Most láttam az utolsó előtti részt!!! És teljesen kikészít. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de Edit ezt hogy képzelted??? Vagy te sem tudtál erről???”

Zámbó Krisztián egy idő után törölte ezt az üzenetet, de miután Zámbó Jimmy unokahúga szintén ugyanerre panaszkodott, megszólalt a közösségi médiában Zámbó Edit is. A naphire.hu a következőképpen idézi a nyilatkozatát:

„sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is fel vagyok háborodva. Én az első 2 részt néztem meg, nem voltam hajlandó tovább nézni mert hetekig nyugtatóval éltem. Sajnálom, de tőlem soha semmilyen média nem fog engedélyt kapni semmire, amíg én élek.”

Az ügyhöz más családtagok is hozzászóltak, megerősítve, hogy szerintük is pernek lenne itt helye, az RTL azonban azóta közleményben reagált az ügyre szintén a naphire.hu-nak, a következőket írva:

„az örökösök a forgatókönyvet megismerték és elfogadták. Díjazást kaptak. A szerződés további rendelkezései, így többek között a díjazás mértéke üzleti titok részét képezi.”

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)