Zámbó Krisztián összetörve nyilatkozott a házeladásról: Nem könnyű látni, hogy amit édesapám felépített, elveszik

Zámbó Krisztián is kommentálta a tényt, hogy eladó Zámbó Jimmy legendás háza, ahol ő felnőtt, és ahol 2001-ben a végzetes lövés eldördült, és ahol A király című sorozatot forgatták.

2023. november 10., 08:26

Szerző:

Másfél hónapja jött a hír, hogy eladó Zámbó Jimmy egykori hétvégi háza. Ezek után tegnap derült ki, hogy a legendás énekes volt otthonát szintén árulja a család, méghozzá 130 millió forintért. A csepeli házról az Ingatlan.com-on találhatóak képek is. Igen, ez az a ház, ahol annak idején a teljes Zámbó család élt, ahol 2001-ben újév napján a legendás énekes főbe lőtte magát, és ahol az RTL nem is olyan régen A király című sorozatot forgatta. A hirdetésből kiderül, hogy az otthon azóta is tele van Zámbó Jimmy életének fontos tárgyaival.

Ha már ezeknél az úgynevezett relikviáknál tartunk: Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián most azt nyilatkozta a Blikknek, hogy ezeket természetesen nem fogja megkapni a vevő:

„a házat nem az ereklyékkel együtt áruljuk! Egyértelmű, hogy azokat visszük magunkkal. Mindenkinek tudnia kell, hogy óriási, több éven át tartó tépelődés előzte meg ezt a dolgot. Közel 300 négyzetméteres a ház, ketten lakunk benne az édesanyámmal, nem használjuk ki.”

Az eladás oka tehát egyszerűen az, hogy túl nagy az ingatlan kettejüknek, de Zámbó Adrián többek között a következőket is hozzáteszi:

„nekem lesz a legnehezebb, mert itt nőttem fel, amióta az eszemet tudom, ehhez a házhoz tartozom. Soha nem költöztem sehová, nem is laktam huzamosabb ideig máshol, jó érzéssel gondolok erre a házra, tök mindegy, mi történt benne. Mindig a szívem és a lelkem egy része lesz, de úgy éreztük, eljött az ideje annak, hogy lezárjuk életünknek ezt a szakaszát.”

Nyilatkoztak a Blikknek más családtagok is, köztük Zámbó Krisztián, aki viszont már jó ideje nem lakik a szóban forgó ingatlanban, már csak azért sem, mert az ő szobájában történt anno a végzetes baleset, ami édesapja halálához vezetett. Ő a következőképpen beszél egykori otthonáról.

„Ma már csak egy ház a szememben. A nyaralót sokkal inkább sajnálom, ha tehetném, meg is venném, de most a közös életünkre koncentrálok Zsuzsikával. De azért nem könnyű látni, hogy minden, amit édesapám felépített, szép lassan elveszik”

– mondja Zámbó Krisztián, Zámbó Jimmy legidősebb fia.

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.