Zámbó Jimmy középső fia fotót posztolt az esküvőjéről: mennyasszonya intim titkot árult el

Zámbó Jimmy középső fia, Zámbó Szebasztián és menyasszonya, Niki gyerekkoruk óta ismerik egymást, de az esküvő mégis mérföldkő számukra.

2023. augusztus 14., 08:26

Szerző:

Megnősült Zámbó Jimmy középső fia: Zámbó Szebasztián és Niki esküvője július hetedikén volt. A házaspár azonban csak most nyilatkozott a lakodalomról a Bors című lapnak, illetve a következő fotót osztotta meg a vőlegény a Facebookon.

A menyasszony több személyes részletet is elárult a kapcsolatukról, kezdve azon, hogy hatalmas mérföldkőnek érzi, hogy összeházasodtak:

„persze, hatalmas változás nem történt, hiszen gyerekkorunk óta ismerjük egymást, s sok mindenen átment mostanra a kapcsolatunk. Voltunk külön is egy évet, és nagyon sok önismereti fejlődésre volt szükségünk mindkettőnknek.”

És egy még intimebb részlet: az ifjú pár arról is vallott, milyen nevük van egymás számára – a telefonjukban legalábbis.

„Niki úgy van elmentve a telefonomban, hogy: lelkem szerelme”

– meséli Zámbó Szebasztián.

Őróla pedig a következőket mondja a neje:

„nálam Szebasztián pedig úgy, hogy »Swan«. Magyarul annyit jelent, hattyú. A spiritualitás nagyon fontos a számunkra, amikor a spirituális tanácsadóimnak meséltem róla, ők hasonlították először hattyúhoz, aminek a jelentése: teljes szeretet. A hattyú egyetlen társat választ magának egy életre. Nagyon szép, amit ez szimbolizál.”

Az ifjú pár egyébként nem Magyarországon él, hanem külföldön.

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)