Zámbó Jimmy középső fia külföldre költözött és megnősül: Nincs nap, hogy ne gondolnék apura

Zámbó Jimmy középső fia, Zámbó Szebasztián elárulta, milyen diplomát szerzett, és hogy egy ideje már nem Magyarországon él.

2023. május 25., 08:35

Szerző:

Zámbó Szebasztiánról a legutóbb az RTL Zámbó Jimmy-sorozata kapcsán hallottunk: a legendás énekes középső fia úgy érzi, a csatorna becsapta őket. A fiatalember a párjával együtt most a budapesti Madame Tussaud's megnyitójára érkezett haza – igen, hazaérkezett, ugyanis egy ideje már Ausztriában él.

A Story magazinnak nyilatkozva arról beszélt, hogy a szerelmével esküvőre készülnek, és a lakodalomban Zámbó Jimmyről is megemlékeznek majd:

„nincs nap, hogy ne gondolnék apura, mindig velem van, és sokszor ad nekem erőt. Tudom, tudjuk Nikivel, hogy az esküvőn is ott lesz velünk. Így is készülünk rá. Lesz egy ceremónia a tiszteletére, és megemlékezünk az elhunyt testvéremről, Anitáról és Niki dédijéről is.”

A menyasszony, Niki egyébként azt mondja, kapcsolatban áll Zámbó Jimmy szellemével. Zámbó Szebasztián szintén hisz az ilyesmiben, maga is gyakorolja, sőt, diplomát is szerzett:

„apu és Niki kommunikálnak. Mára egyébként mindketten végzett parapszichológusok vagyunk. Niki szeretné is feltenni erre az életét, én viszont egyelőre ott tartok, hogy a magam és a családtagjaim lelkét szeretném gyógyítani a megszerzett tudással.”

Zámbó Szebasztián két testvérével együtt látható az alábbi videón, valamint édesapja testvéreivel és viaszfigurájával az oldal tetején látható nyitóképen.

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)