Zámbó Jimmy fia kitálalt: szerinte az RTL hazudott a családjuknak, egyre nagyobb a botrány

Zámbó Jimmy fia, Zámbó Szebasztián úgy érzi, hogy becsapta őket az RTL. 

2023. január 24., 08:52

Szerző:

Zámbó Jimmy középső fia nemrég még arról beszélt, hogy elege van abból, hogy sokan azt gondolják, hogy az apjának köszönheti, amit elért. Zámbó Szebasztián most A Király című sorozattal kapcsolatban is megszólalt, ugyanis azt érzi, hogy az RTL becsapta őket. 

„Az RTL nagyon becsapott engem! Személy szerint becsapva érzem magam. Csak haraggal tudok erről beszélni. Amikor leültünk az asztalhoz, hogy szerződést kössünk, megkérdeztem: méltón fognak megemlékezni apuról? Azt mondták, természetesen, ez a céljuk. Megígérték ezt, azután aláírtuk a szerződést”

- mesélte Zámbó Jimmy fia a Blikknek.

Kiderült, hogy Zámbó Szebasztián a forgatókönyet sem olvasta el, ugyanis külföldön él és nem kapta meg: 

„A sorozatot készítő – hogy úgy mondjam – úriember most nem érti, hogy a Zámbó családból bizonyos tagok miért háborodnak fel, amikor ő hűen ábrázolta édesapámat. Hűen nem ábrázolt ő semmit! A sorozat minősége technikai szempontból elismerésre méltó. Viszont ez a rengeteg hazugság nonszensz, ez több, mint fikció. Azt állítják, ez kell Magyarországnak. A szép, az igazság nem kell! Márpedig az igazság szerintem sokszor izgalmasabb, mint a hazugság”

- nyilatkozta Zámbó Szebasztián, aki azt is kifejtette, hogy az édesapja nem volt alkoholista.

Az énekes középső fia állítja, hogy imádott édesapja nagyon családcentrikus volt és a hétköznapokban sosem látta, hogy ivott volna, de a sorozatban mégsem látni alkohol nélkül. Hozzátette, hogy nem mutatták be azt, hogy mennyi mindent tett a családjáért Zámbó Jimmy.

(Kiemelt kép: TV2)