Zámbó Jimmy fia, Zámbó Szebasztián tisztázta magát: Nem édesapámból élek!

Zámbó Jimmy fiát, Zámbó Szebasztiánt felháborították a támadó kommentek. 

2023. január 23., 06:41

Szerző:

Zámbó Jimmy középső fia, Zámbó Szebasztián úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba. A néhai énekes gyermeke elárulta, hogy elege van abból, hogy sokan úgy gondolják, hogy az édesapja hátszelével ért el sikereket, mert ez nem így van. Kiderült, hogy Zámbó Jimmy fia Ausztriában él és jelenleg proteines italokat készítő cégnél dolgozik, korábban pedig vendéglátóipari főiskolát végzett. Hozzátette, hogy büszke mindenre, amit elért önerőből. 

„Már itt is ismerik a Zámbó nevet, de nem úgy mint Jimmy, hanem Zámbó Szebasztián. Apu tanításából ez maradt meg, hogy önmagam által érjek el dolgokat, ne más által. Természetesen mérhetetlenül büszke vagyok arra, amit elért. De fontosnak tartom leszögezni, hogy nem édesapámból élek! Saját keresetem, saját pénzem van. Nem is lovagoltam sosem a nevén, vagyonán sem. Hozzátenném, két hivatalos jogörököse van, én nem kapok egy forintot sem. De erről többet nem mondhatok”

- mondta Zámbó Szebasztián a Borsnak. 

Kiderült, hogy Zámbó Jimmy középső fia hosszú ideje kap negatív kommenteket, mert sokan úgy gondolják, hogy az édesapja pénzéből él a mai napig. Zámbó Szebasztián elmondta, hogy az édesapjától is azt tanulta, hogy az embernek saját maga kell elérnie a sikereit.

Mostanában egyre több titokra derül fény a néhai énekes körül: nemrég újra terjedni kezdett a fotó, ahol éppen Gregor Bernadett-tel csókolóznak, de Delhusa Gjon is furcsa kijelentést tett, ugyanis elmondása szerint Zámbó Jimmy kölcsönt kért tőle a halála előtt, amit már sosem tudott visszaadni neki. Zámbó Krisztián azonban nem biztos benne, hogy Delhusa Gjon igazat mond. Erről a sztoriról ide kattintva olvashat bővebben. 

(Kiemelt kép: TV2)