Megdöbbentő, Zámbó Jimmy hogyan és kikkel ünnepelte 40. születésnapját

Az egyik meghívott árulta most el, mi történt Zámbó Jimmy 40. születésnapján.

2023. január 22., 09:07

Szerző:

Talán egy élő hazai hírességről sem volt annyit szó az elmúlt héten, mint Zámbó Jimmyről. A 2001-ben elhunyt énekes élete most az RTL sorozata miatt került újra az érdeklődés középpontjába: a csatorna a héten publikálta A király befejező epizódját, ráadásul azon a napon, ami Zámbó Jimmy 65. születésnapja lett volna. Zámbó Krisztián megható posztban mesélt felmerülő emlékeiről.

Ebből az alkalomból Zámbó Adrián, a zenei legenda legkisebb fia a következőket mesélte arról a Fókusz című műsorban, hogy hogyan ünnepelte a család annak idején a születésnapokat:

„mi ezeket az ünnepeket az átlagemberhez képest túlzottan felkaptuk. Nálunk mindegyik hatalmas buli volt, nagyon sok ajándékkal, megadtuk a módját. Rengeteg étel, mindenkit áthívtunk, a szűk családi kör nálunk volt, az is volt vagy húsz ember.”

Az alább megtekinthető riportban megszólal Komáromi István is, aki csaknem 10 évig volt Pest megye rendőrfőkapitánya, de emellett zenélt is, és jó barátja volt Zámbó Jimmynek. Annyira jó barátja, hogy az énekes 40. születésnapjára 1998-ban a családon kívül csak Komáromi Istvánt és Pataky Attilát hívták meg. Az egykori rendőr a következőket meséli a buliról:

„minden szállóvendég fölment aludni, mi pedig lent a főhelyiségben zongoráztunk és énekeltünk. Duettet éneklek a Pataky Attilával, és a Zámbó Jimmy kísér bennünket zongorán. Ez egy különleges dolog, talán nincs meg senkinek ez a kép.”

A szóban fotót az alábbi videóban meg lehet tekinteni, és emellett Komáromi István egyébként azt is említi, hogy ő figyelmeztette Zámbó Jimmyt, hogy ne hordjon magánál pisztolyt, de mint tudjuk, hiába volt a figyelmeztetés.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)