Gregor Bernadett először nyilatkozott élő adásban a Zámbó Jimmy-botrány óta

A múlt héten Gregor Bernadett és Zámbó Jimmy kapcsolatát tárgyalta a bulvársajtó, a színésznő most élő adásban nyilatkozott a Mokkában.

2023. január 17., 11:00

Szerző:

A múlt hét egyik legtöbbet tárgyalt sztorija nem egy friss történet volt, hanem az, hogy Zámbó Jimmy az ezredforduló környékén Gregor Bernadett színésznő kegyeit kereste. Mint kiderült, egy lakást is akart neki venni, és erre kölcsönt vett fel. Az ügyben megszólalt többek között Zámbó Krisztián és Delhusa Gjon is, de maga Gregor Bernadett hallgatott.

A színésznő végül ma, azaz kedd reggel ment be a Mokkába, és meglepő is meg nem is, de mindenről szó volt az interjúban, csak arról nem, ami miatt Gregor Bernadettet annyit emlegették a napokban.

Az interjú persze ezzel együtt is nagyon érdekes és szórakoztató – megtudtuk például, hogy az 50 éves színésznőnek kutyái mellett öt macskája is van. Arról, hogy nem kerül-e az állattartás rengeteg pénzbe, a következőket mondja:

„de, ez egy vagyon. De én mindig úgy voltam ezzel, hogy nekem az életemben ez a luxus. Én nem járok fodrászhoz, kozmetikushoz, én nem költök olyan dolgokra egyébként, én rájuk [költök]. Abszolút visszaadja, sőt, sokkal többet kapok, mint amennyit adok.”

Gregor Bernadett számára ez már nem csak egy hobbi, hanem egy életforma.

Édesapját, Gregor József operaénekest is említi kétszer is. Egyrészt azzal kapcsolatban, hogy az utóbbi időben egyre többet énekel, és ezt korábban azért nem tette, mert nem akarta, hogy édesapjához hasonlítsák. Másrészt a következőket is mondja:

„apám mániákusan szeretett takarítani. Őt, hogyha felporszívózta a lakást, ez megelégedettséggel töltötte el. És képzeljétek el, hogy ezen kapom magam, hogy én ezt szeretem. Én szeretek egyrészt gondoskodni, másrészt nekem nem okoz problémát vagy nehézséget, hogy naponta feltakarítsam a lakást.”

Több érdekesség kiderül még az interjúból Gregor Bernadettről, többek között az, hogy nem nagyon szeret mozogni és sportolni, de azért rendszeresen jógázik. Alább tekintheti meg a teljes interjút.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)