Gregor Bernadett elárulta, hogyan reagált arra, hogy a fiának nem lett kitűnő a bizonyítványa

Gregor Bernadett kamaszfiáról beszélt egy friss interjúban.

2022. június 21., 12:59

Szerző:

Gregor Bernadett a gyereknevelésről beszélt a TV2-n kedd reggel a Mokka című műsorban. Az 50 éves színésznőnek két fia van, mindketten kamaszok már, és Gregor Bernadett azt mondja, ő a szüleitől is azt a példát látta, hogy próbál nem rátelepedni a gyerekeire, hanem hagyja őket kibontakozni.

„Én hagyom őket, a gyerekem nem a tulajdonom, hanem egy önálló személyiség. Az a dolgom, hogy figyeljek rá, terelgessem, nézegessem, szeressem”

– mondja Gergor Bernadett. Az interjúban szóba kerül az is, hogy bizonyos szülők a Facebookra-Instagramra júniusban kiteszik, hogy a gyermekük milyen eredménnyel zárta a tanévet. Ezzel kapcsolatban saját fia jegyeiről is beszél.

„Én most látom, hogy mindenki tette fel a bizonyítványt: jeles, kitűnő. Nekünk nem lett kitűnő a bizonyítványunk. Nem lett rossz, de nem lett kitűnő – és akkor mi van? Én az anyukája vagyok – most akkor én még otthon támasszak elvárásokat? Hát ott az iskola, a gimnázium!”

– kiált fel Gregor Bernadett, amire Istenes László műsorvezető hozzáteszi, hogy ő is „megőrül” attól, ha szülők posztolják gyerekük bizonyítványát a közösségi médiában, Gregor Bernadett pedig újra említi, amit egyszer már mesélt: állandó kontroll helyett próbál minél jobban bízni a fiában.

Kamaszok

Tóth Andi beszólt az aggódó anyáknak-apáknak: Ha szültetek, neveljétek

Árpa Attila: Apámtól loptam el a kocsit, hogy egy idősebb nőhöz szökhessek

Varga Izabella már 14 évesen is úgy nézett ki, mint egy topmodell – fotó

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)